Intuitio & Rohkeus & Vahvuus - Rockin' Energyn uudet korut + arvonta

Etsitkö persoonallisia koruja? Haluatko, että koruilla on joku merkitys. Minulle korut ovat merkityksellisiä ja valitsen aamulla kaulaan juuri sille päivälle sopivan korun, tilanteen ja tunnelman mukaan. Joka päivä kaulassa on koru. Aidot käsintehdyt korut ovat ehdottomasti suosikkejani ja eipä koruvarastostani taida muita löytyäkään, hmmm.. paitsi muutama Kalevalakoru, jotka ovat myös hyvin, hyvin rakkaita ja muistelen aina korun kaulaan laittaessani antajaa lämmöllä.

Ekologisuus, kierrätys ja persoonallisuus näkyy sisustuksessa, vaatteissa sekä koruissa. Yksilölliset korut keräävät katseet ja niillä voi asustaa monenlaisia vaatteita arkena sekä juhlissa. Jos etsit jotain uutta asusteisiisi, niin tässä kuvia persoonallisista koruista, joilla on sanomaa. Sivun lopusta löydät myös mielenkiintoisen arvonnan.


Kivi, puu, nahka, helmet ja amuletit, niistä syntyy mielestäni kauneimmat korut. En ole krumeluurien perään, vaan koruissa pitää olla rouheutta ja käsillä tehdyn näköistä tunnelmaa, jotain persoonallista. Kirjoitin keväällä Rockin' Energyn koruista täällä. 
Haluan nyt esitellä sinulle Heidin tekemiä uunituoreita upeita Maloja ja muita ihania uutuuskoruja, joita verkkokauppa on juuri nyt pullollaan. Uudet Malat (kuvat yllä) ovat hieman normaalia massiivisimpia one-of-a-kind koruja - eikös olekin upeita?

Onko olo rauhaton ja stressaantunut? Ei hätää, Howliitin uskotaan lisäävän kärsivällisyyttä ja rauhoittavan stressaantunutta mieltä. Puuhelmet maadoittavat ja auttavat ylläpitämään energiayhteyttä Äiti Maahan. Henkistä rauhaa, mutta sen lisäksi puukoru on kaunis, ja sopii moneen eri tyyliin, joko kaulaan tai ranteeseen.

Onko sinulla on vanha koru, jota ei tule käytettyä tai halua itsellesi uniikin korun? Heidi valmistaa siitä muodikkaan korun juuri Sinulle, jolloin voit olla varma, ettei toista samanlaista korua tule vastaan. Koru voidaan suunnitella myös tiettyyn vaatteeseen asusteeksi. Taivas on rajana!

  

Verkkokaupassaon nyt myös paljon alekoruja, kuten tämä kaunis alla oleva 
Uniikki "One-of-a-kind" Chakra -kaulakoru puuhelmistä ja luonnonkivistä.
Korussa Om -symboli, sekä musta nahkainen tupsu, wau miten hieno!  Käyhän tutustumassa Rockin Energy koruihin ja valitse itsellesi oma voimakoru.


PS. lähiaikoina Rockin' Energyn verkkokauppaan on tulossa jotain superihanaa ja uutta - ole kuulolla!Lopuksi huikea juttu! Pääsen nimittäin ilahduttamaan sinua koruarvonnalla. Sain Heidiltä yhden Buddha -Mala, Onyx voimakorun arvottavaksi lukijoilleni.

Korua luonnehditaan näin: "Juurichakra on selviytymisen ja ruumiillisten tarpeidemme keskus. Tasapainoinen Juurichakra tuo elinvoimaisuutta, rohkeutta ja itsevarmuutta. Se maadoittaa, helpottaen Äiti Maan puhdistavan energian virtaamista kehoomme. Onyx on jalokivien Hercules. Sen sanotaan kasvattavan sisäistä voimaa ja vahvuutta. Se parantaa itsekuria ja auttaa meitä ottamaan itseämme niskasta kiinni. Onyx on erinomainen kivi yrittäjille, keksijöille sekä ihmisille joita vaivaa henkinen tai fyysinen stressi. Se suojelee negatiivisilta asioilta ja ihmisiltä. Onyxin uskotaan auttavan meitä olemaan “oman elämämme mestareita”. Puuhelmet maadoittavat ja auttavat ylläpitämään energiayhteyttä Äiti Maahan."

Oletko sinä tämän korun voittaja?

Kerro siis kommentissa millaisia tuotteita haluaisit näiden energiakorujen rinnalle?

Arvontaan voit osallistua 31.1.2018 klo 22 asti.
Pidän peukkuja teille kaikille!

MariKuvat Rockin' Energy

Kommentit

 1. Upeita koruja ja heti tuli mieleen, keille läheisille nämä olisivat juuri sopivia. Energiakorujen rinnalle voisi tuoda mm. rannekorun, johon voisi sitten kerätä erilaisia osia aina kun siltä tuntuu. Ns. elämäkoru, jossa merkkipaalujen kohdalla tietty ja tietynmuotoinen korunosa. Mukana ollaan tässä ihanassa arvonnassa! T:Kati kati.kainulainen @ gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja ihanan persoonallisia koruja! Hyvä idea tuo itse koottava koru, kannatan :) talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Eläinaiheisia koruja! Nää on kyllä kaikki niin ihania. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Luonto-aiheisia koruja :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luontoaiheiset korut ja eläimiin painottuvat korut olisi tällaiselle luonnolapselle ja eläimiä rakastavalle sopivia. Kettu, Karhu,Jänis,Hirvi, Siili... Tai sitten sellainen itse koottava koru,jossa on energiakorun "aineksia" ja luontoon liittyvä juttu. Upeita nuo korut. Varsinkin tuo Buddha-Mala. Puhuttelee tämän hetkistä elämää. merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. No, paha kysymys enkä näin äkkiseltään osaa vastat kysymykseen, mutta mukana arvonnassa:)
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Kauniita! Ilahtuisin, jos korujen rinnalla olisi rannekoruja (kuten edellä jo ehdotettiin) joissa olisi vuodenaikoja jollakin tavalla huomioitu. Myös teemoitetut korvakorut olisi hienot.

  VastaaPoista
 8. vautsi, upeita! Jokin voima/energia sormus voisi myös olla magea! maatiaiskananen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Upeita nuo korut! :) Mukana voisi olla koira-aiheisia koruja!
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Luontoaiheisia. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 11. luontoaiheisia koruja :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Persoonallisia, luonnosta ammentavia.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Upeita koruja,eläin-luonto aiheisia mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 14. samantyyliset käsikorut olisivat huippu juttu:) saagavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Koruarvontaan ehdotus; kesää kohti ilahtuisin nilkkaversiosta koruista. Myös eräänlainen luontohenkisyys voisi näissä sopia hiuskoruksi/pannaksi tms. ��
  Mukana arvonnassa.
  -Wilma

  VastaaPoista
 16. Luonto ja eläinaiheisia koruja :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Luontoaiheisia, sekä tietysti sydänkorut on aina kivoja :)

  Jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Itselleni tuli heti mieleeni, että luonnosta hankittua materiaalia pitäisi käyttää enemmän. Itselläni oli koru joka oli Elban saarelta tulivuoresta saadusta kivestä.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Hevosaiheiset ja kissakorut ovat minusta kivoja. Materiaalina joko hopea tai puu.
  -Appa
  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Kissakoruja! :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Luontoaiheiset; puut ja kasvit :)
  Ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Lintujen sulista tehtyjä kevyitä, iltapuku lookkiin.

  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 23. säilöttyjä kasveja tmv :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Luontoaiheiset korut olisivat ihania! Esim. Oma voimaeläin.

  ninnu-83(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Nappikorvakoruja puusta..ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 26. Luontoaiheiset korut on ihania :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kauniita ovat ja jotain eläin juttu koruja voisi olla. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ihania! Inka -aiheiset korut kiinnostaisi myös.terhi.alitolppa@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Klassisia ja ajattomia koruja arkeen ja juhlaan, kuten tähänkin asti Rockin’ Energyn korut ovat olleet. <3 johannanummi@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Toivoisin uniikkeja kierrätyskoruja, joissa voisi olla mukana esim. omia tärkeitä kiviä tai vaikka mummon helminauhasta helmiä. Tosi kauniita ja puhuttelevia ovat kaikki esimerkkikorut! juliaurataipale@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit