Blogin takana

 
Olen iloinen, että löysit blogini - lämpimästi tervetuloa!

Kastehelmi blogia kirjoittaa espoolainen monista asioista kiinnostunut nuorekas kultaisia vuosia lähestyvä nainen. Asun mieheni kanssa kahdestaan. Lapsemme ovat jo lentäneet omilleen. Sisustamme yhdessä omaa kotiamme, se on meille molemmille tärkeä. 

Terveys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita elämässä. Ikääntyessä näiden asioiden merkitys on kasvanut entisestään. Kannan myös huolta ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen tuhlaamisesta, etenkin lastenlapsieni tulevaisuus mietityttää. Millaisen maailman me heille jätämme. Harrastuksiini kuuluu sisustaminen, puutarhan hoito, valokuvaus, lukeminen, liikunta ja käsityöt. Ehkä kaivan myös maalauspensselit esiin jossain vaiheessa, kun on sen aika.

Matkustelen mielelläni ja ehkä blogi pääsee mukaan matkalle. Olen utelias näkemään elämää kotimaani ulkopuolella. Liikun matkoillani pienillä kujilla, puistoissa ja paikallisen väestön keskuudessa.

Toivon, että löydät blogistani iloa ja mielenkiintoisia näkökulmia. Kiva jos lähetät palautetta, sillä iloitsen jokaisesta kommentista, jonka saan lukea. Kiitos sinulle, että olet siellä <3

- Mari -

Minut löydät myös InstagramistaFacebookista ja Pinterestista. 

Suositut tekstit