Blogin takana

 
Olen iloinen, että löysit blogini - lämpimästi tervetuloa!

Kastehelmi blogissa hääräilee espoolainen monista asioista kiinnostunut nuorekas kultaisia vuosia lähestyvä nainen. Asun mieheni kanssa kahdestaan. Lapsemme ovat jo lentäneet omilleen. Sisustamme yhdessä omaa kotiamme, se on meille molemmille tärkeä. Asumme omakotitalossa, mutta viime kesästä asti olemme seuranneet rakenteilla olevan uuden kotimme valmistumista. Muutto häämöttää keväällä 2020.

Terveys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita elämässä. Ikääntyessä näiden asioiden merkitys on kasvanut entisestään. Kannan myös huolta ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen tuhlaamisesta, etenkin lastenlapsieni tulevaisuus mietityttää. Millaisen maailman me heille jätämme. Harrastuksiini kuuluu sisustaminen, puutarhan hoito, valokuvaus, liikunta ja käsityöt. Haluaisin lukea enemmän, mutta siihen ei aina ole riittävästi aikaa. Ehkä kaivan myös maalauspensselit esiin jossain vaiheessa, kun on sen aika.

Matkustelen mielelläni ja saat lukea täältä matkakertomuksia matkoistani. Olen utelias näkemään elämää kotimaani ulkopuolella. Liikun matkoillani pienillä kujilla, puistoissa ja paikallisen väestön keskuudessa.

Toivon, että löydät blogistani iloa ja mielenkiintoisia näkökulmia. Kiva jos lähetät palautetta ja iloitsen jokaisesta kommentista, jonka saan lukea. Kiitos sinulle, että olet siellä <3


Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa?

Teen yhteistyötä blogin aihepiiriin sopivien tahojen kanssa. Haluan tarjota lukijoilleni laadukkaan lukukokemuksen ja luotettavaa tietoa kirjoittamistani aiheista. Teen yhteistyöhön liittyvät esittelyt huolella ja sisällytän yhteistyöhön myös some-kanavat. Olisi mielenkiintoista keskustella lisää, otathan yhteyttä.

Sisustussuunnittelua

Lapsuuden haaveeni oli tulla sisustusarkkitehdiksi, mutta se jäi toteutumatta.  Opiskelut veivät muualle ja tuuli kuljetti minut aivan toisenlaiseen ammattiin. Haave sisustajan työstä jäi kuitenkin kytemään ja valmistuin sisustajaksi muutamia vuosia sitten ja nyt teen vapaa-ajallani stailausta, pienimuotoista sisustussuunnittelua ja juhlasomistuksia. Minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja löytää luovia uudenlaisia ratkaisuja suunnittelemaani tilaan, kodikkuutta unohtamatta. Luonnon materiaalit ja ekologisuus on lähellä sydäntäni. Tarvitsetko apua kodin tilojen uudistamiseen? Olen apunasi etsimässä kotiisi uutta ilmettä ja järkeviä valintoja.

- Mari -

Minut löydät myös InstagramistaFacebookista ja Pinterestista.