Blogin takana

Hei

Olen iloinen, että löysit blogini - lämpimästi tervetuloa!

Terveys ja hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita elämässä. Kannan myös huolta ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen tuhlaamisesta. Harrastuksiini kuuluu sisustaminen, puutarhan hoito ja käsityöt. Voit lukea myös matkakertomuksia matkoistani. Olen utelias näkemään elämää kotimaani ulkopuolella.

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa?

Teen mielelläni yhteistyötä KastehelmiB-lifestyleblogin aihepiiriin sopivien tahojen kanssa. Haluan tarjota lukijoilleni laadukkaan lukukokemuksen ja luotettavaa tietoa kirjoittamistani aiheista. Teen yhteistyöhön liittyvät esittelyt huolella ja sisällytän yhteistyöhön myös some-kanavat. Olisi mielenkiintoista keskustella lisää, otathan yhteyttä.

Sisustussuunnittelua

Olen valmistunut sisustajaksi ja teen päätyöni ohessa sisustussuunnittelua, stailausta ja juhlasomistusta. Minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja löytää luovia uudenlaisia ratkaisuja suunnittelemaani tilaan, kodikkuutta unohtamatta. Tarvitsetko apua yhden huoneen ongelman ratkaisuun tai koko kodin kokonaisvaltaiseen uudistamiseen? Olen apunasi etsimässä kotiisi uutta ilmettä ja järkeviä valintoja.

Kiva, jos jätät kommentin kirjoituksiin - ollaan yhteydessä!

- Mari -

Minut löydät myös InstagramistaFacebookista ja Pinterestista.