Goodio Café Kanavarannassa + arvonta


Kesäinen lauantai houkutteli ihmisiä runsaasti Helsinkiin ja oli ilo nähdä kuinka kaupunki oli täynnä iloista elämää. Kaivopuiston nurmikoilla ihmiset olivat piknikillä, pelaamassa ja nauttimassa jäätelöä.
Kanavarannan terassit olivat täynnä illanviettäjiä. Kanavarannan vegaanikahvila Goodio Caféssa oli "soft opening" ja piipahdimme katsastamaan paikat ja tarjonnan. Kanavarannan miljöö on kerrassaan upea: rakennuksen vanhat tiiliseinät oli jätetty näkyville, vanhoja antiikkikalusteita, isot viherkasvit ja himmeä valaistus pehmensi tunnelmaa ja iloinen henkilökunta täydensi hyvää ensivaikutelmaa uudesta kahvilasta.


Tarjonta yllätti jo nyt herkullisuudellaan, vaikka omistajat totesivat menuun täydentyvän lähiviikkoina. Kahvilan kaikki raaka-aineet tarkistetaan huolella ja vain parhaat kelpuutetaan lopputuotteisiin.


Kahvilassa voit nauttia tuoreen smoothien tai smoothie bowlsin. Maailmalla supersuosion saavuttaneen Acai bowlsin saat Suomessa ainoastaan Goodio Cafésta. Acai on herkullinen trooppinen hedelmä ja siitä on valmistettu paksu, lusikoitava ja jäätelön omainen herkku. Unelmien aamupala, josta saa puhtia useiksi tunneiksi terveellisesti.


 
Raakakakuista ja kekseistä on valmistettu käsityönä uskomattoman upeita ja ne olivat niin herkullisen näköisiä, ettei niitä olisi tohtinut syödä lainkaan. Tiskistä oli vaikea valita minkä ihanuuksista ottaisi. Tuotteet ovat luomua, gluteenittomia ja makeutukseen on käytetty suomalaista lähituottajan luomuhunajaa. Tuotteissa käytetty pähkinämaito on myös valmistettu kahvilassa.
Kuumana kesäpäivänä maistuu taatusti raikas ja terveellinen kookosmaitojäätelö, joka on hunajalla tai taateleilla makeutettua ja valmistettu Goodiolla luonnollisesti ilman lisäaineita. Nyt voi syödä terveellistä jäätelöä ilman isoa sokeriannosta.
Goodio on valmistanut raakasuklaata Helsingissä sijaitsevassa pienessä suklaatehtaassa jo muutamia vuosia. Yritys on saanut useita tunnustuksia ja palkintoja tuotteistaan sekä uraauurtavasta työstään terveellisen ruuan puolesta. Ovet on avattu myös ulkomaille. Goodion suklaatuotteita voit ostaa useista paikoista ympäri Suomea ja tunnistat ne erityisen kauniista pakkauksista. Kahvila on jatkoa Goodio -konseptille. Omistajat haluavat tuoda  kaikkien kuluttajien saataville terveellisiä herkkuja, joita voi nauttia hyvällä omallatunnolla. It's all good - on Goodion osuva slogan.

Kahvilan rakentamisesta väsyneet, mutta onnelliset omistajat
Kahvila on tervetullut vaihtoehto Helsingin kahvilatarjontaan, erilainen ja uudenlainen vaihtoehto ihmisille, joille terveellinen ja herkullinen ruoka on tärkeää. Avajaispäivänä asiakkaat kiittelivät omistajia hyvästä tuotevalikoimasta ja olivat innoissaan uudesta kahvilakonseptista, joten Helsingissä liikkuessasi kannattaa käydä smoothiella tai jätskillä uudessa kahvilassa, löydät sen Kanavarannasta.


Millainen raakaruoka kiinnostaa sinua ?
Vastaa kommenteissa, niin voit voittaa itsellesi herkullisen Goodion raakasuklaalevyn.
Arvonta suoritettu, katso täältä.
Kiitos osallistujille!

Arvonnan raakasuklaalevyt (3) olen saanut blogin kautta.

Terveisin Mari

Kommentit

 1. Raakaruoka, jolla pääsen aikaavievistä kokkaussessioissta ja joka sopii kaikille. Erityisesti herkutteluun on kiva saada terveellisiä vaihtoehtoja.
  postin.tuomaa@gmmail.com

  VastaaPoista
 2. Raakasuklaa hyvinkin paljon! :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Raakasuklaa :P
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. raakasuklaa :-)
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Raakasuklaa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Raakasuklaa ja erilaiset raakakakut :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Raakasuklaa!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Aivan erityisesti raakasuklaa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kaikki leivokset, esim. raakakakut koska niitä en ole vielä maistanut :) ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Raakasuklaa ja raakakakut kiinnostaa paljon! :)
  henriikka123@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Raakasuklaata pitäisi kokeilla itse tehdä. Lähiaikoina tämä tavoite. Kerran olen tehnytkin jo kurssilla.
  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 12. Raakasuklaa kiinnostaa =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ruoat ja suklaat. Minulla keittokirjan raakaruoasta. Vaan kuuluuko se enää olla nimeltään "keitto"kirja? Hihii.
  Tiina
  Ilovetaide(at)gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit