Siirry pääsisältöön

Goodio Café Kanavarannassa + arvonta


Kesäinen lauantai houkutteli ihmisiä runsaasti Helsinkiin ja oli ilo nähdä kuinka kaupunki oli täynnä iloista elämää. Kaivopuiston nurmikoilla ihmiset olivat piknikillä, pelaamassa ja nauttimassa jäätelöä.




Kanavarannan terassit olivat täynnä illanviettäjiä. Kanavarannan vegaanikahvila Goodio Caféssa oli "soft opening" ja piipahdimme katsastamaan paikat ja tarjonnan. Kanavarannan miljöö on kerrassaan upea: rakennuksen vanhat tiiliseinät oli jätetty näkyville, vanhoja antiikkikalusteita, isot viherkasvit ja himmeä valaistus pehmensi tunnelmaa ja iloinen henkilökunta täydensi hyvää ensivaikutelmaa uudesta kahvilasta.


Tarjonta yllätti jo nyt herkullisuudellaan, vaikka omistajat totesivat menuun täydentyvän lähiviikkoina. Kahvilan kaikki raaka-aineet tarkistetaan huolella ja vain parhaat kelpuutetaan lopputuotteisiin.


Kahvilassa voit nauttia tuoreen smoothien tai smoothie bowlsin. Maailmalla supersuosion saavuttaneen Acai bowlsin saat Suomessa ainoastaan Goodio Cafésta. Acai on herkullinen trooppinen hedelmä ja siitä on valmistettu paksu, lusikoitava ja jäätelön omainen herkku. Unelmien aamupala, josta saa puhtia useiksi tunneiksi terveellisesti.






 
Raakakakuista ja kekseistä on valmistettu käsityönä uskomattoman upeita ja ne olivat niin herkullisen näköisiä, ettei niitä olisi tohtinut syödä lainkaan. Tiskistä oli vaikea valita minkä ihanuuksista ottaisi. Tuotteet ovat luomua, gluteenittomia ja makeutukseen on käytetty suomalaista lähituottajan luomuhunajaa. Tuotteissa käytetty pähkinämaito on myös valmistettu kahvilassa.
Kuumana kesäpäivänä maistuu taatusti raikas ja terveellinen kookosmaitojäätelö, joka on hunajalla tai taateleilla makeutettua ja valmistettu Goodiolla luonnollisesti ilman lisäaineita. Nyt voi syödä terveellistä jäätelöä ilman isoa sokeriannosta.




Goodio on valmistanut raakasuklaata Helsingissä sijaitsevassa pienessä suklaatehtaassa jo muutamia vuosia. Yritys on saanut useita tunnustuksia ja palkintoja tuotteistaan sekä uraauurtavasta työstään terveellisen ruuan puolesta. Ovet on avattu myös ulkomaille. Goodion suklaatuotteita voit ostaa useista paikoista ympäri Suomea ja tunnistat ne erityisen kauniista pakkauksista. Kahvila on jatkoa Goodio -konseptille. Omistajat haluavat tuoda  kaikkien kuluttajien saataville terveellisiä herkkuja, joita voi nauttia hyvällä omallatunnolla. It's all good - on Goodion osuva slogan.

Kahvilan rakentamisesta väsyneet, mutta onnelliset omistajat
Kahvila on tervetullut vaihtoehto Helsingin kahvilatarjontaan, erilainen ja uudenlainen vaihtoehto ihmisille, joille terveellinen ja herkullinen ruoka on tärkeää. Avajaispäivänä asiakkaat kiittelivät omistajia hyvästä tuotevalikoimasta ja olivat innoissaan uudesta kahvilakonseptista, joten Helsingissä liikkuessasi kannattaa käydä smoothiella tai jätskillä uudessa kahvilassa, löydät sen Kanavarannasta.


Millainen raakaruoka kiinnostaa sinua ?
Vastaa kommenteissa, niin voit voittaa itsellesi herkullisen Goodion raakasuklaalevyn.
Arvonta suoritettu, katso täältä.
Kiitos osallistujille!

Arvonnan raakasuklaalevyt (3) olen saanut blogin kautta.

Terveisin Mari

Kommentit

  1. Raakaruoka, jolla pääsen aikaavievistä kokkaussessioissta ja joka sopii kaikille. Erityisesti herkutteluun on kiva saada terveellisiä vaihtoehtoja.
    postin.tuomaa@gmmail.com

    VastaaPoista
  2. Raakasuklaa hyvinkin paljon! :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Raakasuklaa :P
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  4. raakasuklaa :-)
    ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Raakasuklaa :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Raakasuklaa ja erilaiset raakakakut :)

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Raakasuklaa!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  8. Aivan erityisesti raakasuklaa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kaikki leivokset, esim. raakakakut koska niitä en ole vielä maistanut :) ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Raakasuklaa ja raakakakut kiinnostaa paljon! :)
    henriikka123@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Raakasuklaata pitäisi kokeilla itse tehdä. Lähiaikoina tämä tavoite. Kerran olen tehnytkin jo kurssilla.
    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  12. Raakasuklaa kiinnostaa =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Ruoat ja suklaat. Minulla keittokirjan raakaruoasta. Vaan kuuluuko se enää olla nimeltään "keitto"kirja? Hihii.
    Tiina
    Ilovetaide(at)gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pehmeä karkkineule

Vaatekaappini värikirjo on melko suppea: mustaa, harmaata, valkoista. Muutama väripilkku sieltä sentään löytyy ja mieluisampia ovat keväällä neulomani neulepuserot. Puseroiden idea lähti houkuttelevan pehmeistä ja ihanan värisistä langoista. Lankana on Dropsin  Brushed Alpaca Silk Drops design   -lanka. Puseron kappaleet ovat suorat ja neule syntyi nopeasti isoilla puikoilla. Tämän neuleen osaa aloittelijankin toteuttaa itselleen syksyksi. Neule lämmittää juuri sopivasti, eikä ole liian paksu. Näistä tuli niin kivat neuleet, että keväällä vaalenpunainen ja fuksianpunainen  neule oli minulla melkein vuorotellen päällä mustan nahkahameen kanssa. Tiesitkö muuten, että Adlibriksestä  voit tilata lankaa samalla kuin tilaa kirjoja. Neuleen langat on tilattu sieltä. M kokoiseen neuleeseen meni 5 kerää ja mikä hienoa, niin yhden neuleen hinnaksi tuli kokonaista 10 €, voitko uskoa? Pidän kovasti hieman lyhyemmistä hihoista, jos haluat pidemmän puseron ja pidemmät hihat, niin tilaa yksi

Helppo pataleipä

Pataleipä on saanut nimensä siitä, että se paistetaan kypsäksi valurauta- tai keraamisessa padassa. Rapeakuorinen ja sisältä kuohkea pataleipä valmistuu vaivaamatta ja ilman rasvaa ja siksi vasta-alkajakin onnistuu tämän leivän leipomisessa, helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi leivän leipominen ei tule. Nostatusaika on pitkä, joten leivän valmistus kannattaa aloittaa jo edellisenä päivänä.  Herkullisen maun salaisuus piilee pitkässä kohotusajassa. Padassa valmistuva leipä on rapea, kuohkea ja ihanan mehevä. Taikinan pohjaan voit käyttää vettä tai juuresmehua ja rouheutta leipään saat pähkinöistä, siemenistä, kuivahedelmistä tai vaikka oliiveista ja jauhoja voit vaihdella mielesi mukaan. Säilyttääksesi leivässä kuohkean rakenteen, älä vaivaa taikinaa lainkaan, silloin taikinan ilmakuplat eivät rikkoonnu ja herkutteluhetki on taattu. Tämä ohje on mukaeltu Sikke Sumarin NamiNamaste -keittokirjasta. Pataleipä Ainekset 5 dl vehnäjauhoja 2 dl kokojyväjauhoja (vaihtele

Neulekämmekkäät

Tässä nopea neulevinkki huhtikuun lopun räntä- ja lumisateisiin, vaikka varmasti odotatkin lämmintä kevättä ja auringon paistetta. Olen sitä mieltä, että voitaisiin jo heittää näille kylmille keleille hyvästit. No, kyllä kesä kohta tulee ryminällä kun ilmat alkavat lämpiämään vapun jälkeen. Minulla on vanha villatakki, jota käytän kevättakkina, mutta siinä on 2/3 hihat ja ranteet palelevat, jos alla on kevyt pusero. Niinpä ajattelin neuloa irralliset jatkeet ranteiden suojaksi. Sellaisia sormellisia kynsikkäitä en halunnut, joten minun tarpeeseeni kämmekkäät voisivat olla paremmat. Kämmekkäitä voisi myös käyttää sormikkaiden päällä lisälämmittiminä. Lankakorista löytyi villatakin väriin sopivaa  Novita Nalle lankaa.   Näiden neulominen on superhelppoa ja ne valmistuivat nopeasti. Luo langalla 44 aloitussilmukkaa ja jaa kullekin puikolle 11 s. Neulo resoriin 1 oikein 1 nurin noin 1 cm (tai kiertäen oikea silmukka = ota oikea silmukka takareunasta, niin saat hieman eri