Eräänä kauniina päivänä


Taas kerran olimme kävelyllä muutama viikko sitten ja siltä reissulta otin nämä keväiset kuvat. Juuri ennen muuttoa. Jännitystä oli ilmassa ja teki hyvää päästä tuulettamaan ajatuksia luonnon helmaan. Aurinko paistoi, mutta kirpakka tuuli puhalsi. Kuljeskelimme ympäriinsä, vailla varsinaista päämäärää. Haistelimme kevättä!

Ostimme take-away kahvit ja pulla, istuimme rantakivellä ja nautimme. Ei kiirettä mihinkään. Oli vain aikaa ja paljon ajatuksia. Odotuksia tulevista viikoista. Tiesimme, että seuraavat viikot ovat työntäyteisiä ja nyt oli hyvä hetki ladata akkuja.

Nämä kuvat olivat jääneet blogiin roikkumaan vailla tekstiä. Rauhattomuus on  nyt tipotiessään ja mieli on rauhaisa ja olo levollinen. Muutto on nyt ohi ja kaikki tavarat alkavat löytämään paikkansa. Olen ollut lomalla pari viikkoa ja hyvä niin, sillä muuten paikat olisivat vielä aivan sekaisin. Remppamiehiä on ravannut meillä harvasen aamu, katsomassa hanaa, säätämässä valoja ja kaikkea muutakin. Välillä on asennettu hälyttimiä ja liukuovia. Puuhaa on siis riittänyt. Aina välissä olen istahtanut terassin rappusille ihailemaan maisemaa ja kuuntelemaan lintujen laulua. 
Seuraavaksi laitan teille muutamia kuvia meidän uudesta kodista ja maisemista.  Lupaan tehdä sen ennen kuin lomani loppuu. 

Kettu on jolkotellut pihamaalla monena iltana ja hetken jo surin, etten uskalla mennä kaislapolulle kävelemään. Googlasin ketun tavoista ja reviiristä, lopulta päädyin siihen, ettei se taida minua syödä. Ehkä kaislikosta löytyy sille hiirulaisia.

Onnea ja iloa!

Mari


Kommentit

 1. Kiitos kun laitoit kuvat näkösälle. Aina ei tarvi niin paljon sanojakaan, kun on kaunista katseltavaa. Ja sitä on varmasti luvassa myös teidän kotikuvien muodossa.

  Ihana kuulla, että siellä olo on hyvä ja levollinen <3. Niin mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Annukka. Kiva, että sielläkin kaikki on hyvin. Tällä hetkellä en juurikaan ole ehtinyt avaamaan läppärin kansia. Hyvä niin. Tekee varmasti hyvää olla hetki ilman somemaailmaa ja tietokoneella näpyttelyä. Pari viikkoa on kulunut tavaroiden paikoilleen laittamisessa. Jotkut tavarat vielä etsivät paikkaansa. On ollut ihanaa irtaantua vähäksi aikaa työstä ja kaikesta muustakin. Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti saadaan ulkoilukelejä (täällä on satanut lunta ja räntää tällä viikolla. Mies sanoi, että viime yönä oli ukkostakin. Minä en kuullut mitään, mikä on perin harvinaista). <3

   Poista
 2. Täällä jännitetään ensikuvia uudesta kodista :)
  Viisas päätös pitää lomaa, että saa paremmin valmista aikaan muuton jälkeen. Ei tarvitse elää kaaoksen keskellä - nukkuukin paremmin!
  Mukavaa kevättä ja lokoisaa oloa omassa kodissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitti kommentistasi. Oli tosiaan viisasta jäädä lomalle muuton ajaksi. Monta asiaa on saanut päivän aikana hoidetuksi ja nyt kaikki alkaa olla kohdillaan. Tosiaan olen nukkunut kuin tukki. Yleensä herään pienimpään rasahdukseen, mutta viime yönä ukkonen oli kuulemma jyrissyt, satanut lunta ja räntää, ja minä vaan nukuin. Hah! Ihanaa viikonvaihdetta sinulle. Toivottavasti saadaan kivat ulkoilukelit <3

   Poista
 3. Upeita kuvia postauksessasi <3 Mukavaa maanantai aamua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos <3 Kiva kun poikkesit blogiini ja jätit kommentin. Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikoa sinulle. Käyn kurkkaamassa myös sinun blogisi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit