Joulupukille
Rakas Joulupukki <3

Haluan ensin lausua kiitokseni siitä, että olen saanut elää menneen vuoden onnellisena ja vailla suurempia murheita. Toivon sitä samaa ensi vuodelle.

Ajattelin kirjoittaa toiveeni tätä kautta sinulle.  Olet varmasti kuullut jo tontuilta vihjeitä joulutoiveistani viime viikkoina. Olin näkevinäni tonttulakkien vilahtavan meidän keittiön ikkunan takana, kun eilen sytytin kynttilän. Olen yrittänyt olla kiltti ja huomioida läheisiäni. Myönnän, että joskus olisi voinut tehdä joitain asioita toisin, mutta jos mitenkään on mahdollista toivoisin tällaisia asioita jouluksi:

Haluan paketoida lahjaksi läheisilleni terveyttä, paljon iloa, läheisyyttä ja yhdessä tekemistä sekä lisäksi ripauksen hemmottelua ja hyvää oloa. Koristele paketit kultanauhoin rakkaudella. Valitse näihin paketteihin kaikista kauneimmat joulupaperit. Voisiko pyytää tonttuja valmistamaan niin suuret paketin, että niistä riittää vuoden jokaiselle päivälle hiukkasen.

Haluaisin itse avata paketin, joka sisältäisi kyvyn tehdä oikeita valintoja elämässäni. Sillä olemme valintojen edessä monta kertaa päivässä. Pieniä valintoja, jotka lopulta saattavat olla suuria onnistumisia tai tappioita. Huomaamattamme teemme koko ajan valintoja.

Toisen paketin haluaisin sisältävän paljon oikeita sanavalintoja, niin etten loukkaisi ympärilläni olevia ihmisiä. Sanat vaikuttavat aina toiseen ihmiseen, mutta miten, se jää usein arvoitukseksi.  Sanoilla on suuri merkitys. Anna minulle kyky viljellä kannustavia sanoja ympärilleni.

Rakas Joulupukki, vielä yhden paketin haluaisin avata jouluaattoiltana. Se pitäisi sisällään paljon auttamishalua, niin että läheisten ei tarvitsisi koskaan pelätä, että he jäävät yksin. Osaisin kulkea heidän rinnallaan. Kiireen keskellä pienikin apu on usein tarpeen. Minulle ehkä merkityksetön teko, mutta saajalleen suuri. Älä anna minun ohittaa näitä tilanteita vetoamalla kiireeseen. Anna minun huomata jokainen pienikin avunpyyntö rakkailtani. He ovat maailmassa tärkeimmät.

Toivon sinulle Joulupukki hyvää joulua joulukiireistä huolimatta. Toivottavasti saat aattoiltana lahjojen jaon jälkeen nauttia muorisi kanssa hyvän jouluaterian ja istahtaa muori kainalossa Korvatunturin sohvalle rauhoittumaan.Sinulle rakas lukijani, toivotan rauhaisaa ja kiireetöntä joulua. Kiitos, että olet vuoden varrella käynyt lukemassa juttujani. Kiitos, että olet siellä. Olet tärkeä!


Hauskaa Joulua ❤️

 Mari

Kommentit

 1. Ehkä kaunein ja viisain ikinä lukemani kirje Joulupukille ❤️.

  Rauhaisaa ja tunnelmallista Joulua sinulle ja perheellesi Mari ja kiitos kun kirjoitat tätä blogia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka❤️ Samoin sinulle ja perheellesi. Nautitaan juhlasta ja vapaasta.

   Poista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit