Iloista, ihanaa juhannusta


Halusin tulla toivottamaan tämänkin kanavan kautta teille kaikille oikein ihanaa ja mukavaa juhannusta. Toivon teille naurua, yhdessäoloa, läheisyyttä, kesän tuoksuja ja lämpöä. Nauttikaa keskikesän juhlasta. Moni jää lomalle, joten hyvää lomaa. Toiset jatkavat vielä töissä, mutta kyllä se loma sieltä tulee.

Itselläni on vielä pari viikkoa työputkea ja sitten lomailen neljä viikkoa. En ole oikein edes osannut odottaa lomaa. Kuten aiemmin kerroin olen ollut koko kevään kuukauden jäljessä. Nyt alan kuitenkin pääsemään kesän rytmiin lämpöisten päivien myötä.

Juhannusta vietämme rentoutuen, grillaten ja leväten, kuten muumipeikko. Jos jaksan, niin voin maalata kauniilla pensselillä aitaa kesäyössä. Ei siis mitään ihmeellistä. Merituulta käydään varmasti haistelemassa sekä pyöräilemässä kapeilla kujilla.

Muumipeikon juhannusruno
 
 Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.
Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.


 Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.
Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan.
Mä peikko siihen uskoon jään,
on maailmaa tää minkä nyt mä nään.


- Tove Jansson -
 


 <3
Mari

Kommentit

 1. Teidän juhannus kuullostaa hyvältä. Nautitaan keskikesän juhlasta. Ihanaa juhannuksen aikaa sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Ihanaa, muistorikasta juhannusta sinulle. Nautitaan tästä upeasta kesäjuhlasta <3 - Mari

   Poista
 2. Kiitos - juuri tuollaisen juhannuksen saimme viettää!
  Myös minulla on lomaan vielä pari viikkoa ja aion viettää sitä tällä kertaa 5 viikkoa putkeen. Odotan jo - vaikka toisaalta ei haittaa ollenkaan huomenna taas töihin kömpiä, sillä eikös se niin ole, että paras loma on se, joka on vielä edessä päin;)
  Ihanaa kesää ja valoisia, lämpimiä päiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhaisaa oleilua siis teilläkin ja vähän välissä jotain pientä hommaa. Meillä tosiaan hiottiin ja maalattiin ahkerasti. Mies meni hiomapaperin kanssa edeltä ja minä maalisudin kanssa perästä. Terassin ritilät on nyt maalattu sekä terassikalusteet. Vielä on sisäänkäynnin korkea ritilä ja aika. Huh, että puhaa riittää. Kai se terassin lattiakin pitää käsitellä, ettei näytä ihan kuluneelta.

   Sinulla on ihanan pitkä loma tiedossa. Se tuntuu jo lomalta. On tosiaan kiva, että loma on edessä. En haluaisi olla alkukesästä lomalla. Alkukesän illat on valoisia ja pitkiä ja silloinkin ehtii tehdä vaikka mitä. Kiitos sinulle ja odotellaan lomaa yhdessä. Aurinkoa päiviisi <3

   Poista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit