Mitäs sitten tehtäisiin?


Aurinko ei  tullutkaan esiin viikonloppuna, vaikka niin kovasti odotin ja tuuli paukutteli nurkkia valtavalla voimalla, eikä tehnyt yhtään mieli lähteä kävelylle, vaikka niin olimme suunnitelleet. Mitäs sitten tehtäisiin?


 
Käytiin viemässä äidille parit housut, jotka olin lyhentänyt hänelle sopivan mittaisiksi ja haettiin Puustellista tarjous uusista keittiön kaapinovista. Sen jälkeen istuttiin autossa ja tuumattiin, mihin mentäis? Kummallakaan ei ollut kovin rakentavia ehdotuksia, vaikka välillä meikäläisellä on niitä vaikka muille jakaa. Mies ehdotti, että käydään Kaaressa. Ok. käydään sitten. Jotain asioita sinne oli, mutta en kuollaksenikaan muistanut mitä. Sokoksella oli paljon aletuotteita, mutta mikään niistä ei sytyttänyt (ihmettelen). Onneksi joskus on niin, sillä olen ihan riittävästi hankkinut kevätvaatteita etukäteen netistä. Jungle Juice Barin vihersmoothie maistui kuitenkin hyvälle.
 Kotimatkalla poikettiin Cobellossa (huom! miehen ehdotuksesta). Jee... siellä on aina jotain kivaa. Hyllyt pursuavat kaikkea kivaa pikkutavaraa ja eipä huonekalutkaan hassumpia ole. Tällä hetkellä ei vaan tarvita uusia kalusteita, mutta ainahan jotain pientä kivaa voi ostaa. Otin muutamista silmääni miellyttävistä kokonaisuuksista kuvia kännykälläni.

Mies löysi monikäyttöisen puisen vadin outletin puolelta. Outlet on muuten muuttanut Vantaalle ja Suomenojalla ei enää ole Outletia. Tavaraa siellä olikin valtavasti. Puuvadin/-alustan laitoin aluksi keittiön pöydälle. Siihen matalassa maljakossa muutaman valkoisen ruusun, kynttilän ja vähän muita härpäkkeitä. Se on kiva ja varmasti on meillä monenlaisessa käytössä.

 
 
Näistä Sackin tuotteista poimin idean olohuoneen rahin uuteen päälliseen. Näitähän oli jo viime kesän asuntomessuilla esillä. Koska rahi on toimiva, niin olemme päättäneet ompeluttaa siihen uuden päällisen. Nuo tikkaukset voisivat piristää vanhaa pyöreää Pentikin rahia. Nyt sitten miettimään, mikä olisi rahin uusi väri.


Cobelloon jäi yksi valaisin kutkuttamaan. Pitkään mietimme sopiiko sen meidän makkariin (tai siis mies jäi miettimään. Minä olin varma, että sopii se). Jää nähtäväksi, tuleeko meidän makuuhuoneeseen uusi rouhea valaisin?

Näinkin voi kuluttaa aikaa, kun ei huvita lähteä kävelylle!
 
Mari

Kommentit

 1. Onpa miehesi harvinaista sorttia, kun lähtee noin auliisti sisustusostoksille! Meillä ei onnistuisi kuin pakon edessä - jos jokin asia on mietinnässä niin sitä syynätään ensin netistä perusteellisesti ja sitten kun ostopäätös on tehty, ja jos sitä ei voi tilata netistä, käydään pikaisesti hakemassa se.
  En kyllä itsekään lähde enää kovin helposti kauppoihin pyörimään, ennen kävin paljon enemmän. Mutta sitten kun tulee se hetki, saatan olla Hesassa monta tuntia, kierrellä kaikkia pikkukatuja ja käydä lounalla, ja se riittääkin sitten pitkäksi aikaa. Netissä kyllä pyörin paljon, Pinterestissä ja Instassa hakemessa ideoita kotiin.
  Mielenkiinnolla seurataan valaisin-projektia...
  Terkkkuja mökiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo mies erityinen. Lähtee tosiaan vaate- ja sisustusostoksille ihan mielellään. Välillä kantaa mulle oikeita kokoja sovituskoppiin. Sisustusostoksilla hän on hieman hitaampi päättämään kuin minä. Täytyy aina miettiä ja mitata :)

   Monesti olen todennut, etten enää jaksa shoppailla samalla tavalla kuin nuorempana. Tilaan aika paljon netistä. Olette mökillä! Ihanaa... Nautinnollisia päiviä <3

   Poista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit