Syyskoruja 

  
 

Kaunis koru kaulassa tai ranteessa antaa viimeistellyn silauksen työpukeutumiseen. Korutyylini mukailee muutakin pukeutumista ja siksipä tykkään eniten luonnonläheisistä väreistä ja suhteellisen yksikertaisista koruista. Kaulassa roikkuu usein pitkä tai lyhyt helmikoru ja ranteessa pari käsikorua. Harmittaa kovasti, että toisen korvan reikä on mennyt umpeen, enkä saa enää laitettua siihen korvakorua. Töihin pukeudun mielelläni neuleeseen ja korujen on sovittava tyylillisesti neuleen kanssa yhteen. Annikan koruista löydän aina vaihtoehdon. Ilman koruja olo on hieman alaston.
 
Valitsin Annikka Korun valikoimista muutamia mielikorujani kuvattavaksi syksyisten lehtien keskellä. Mitä pidät näistä? Annikka tekee korut käsityönä korupajassaan ja jokainen koru on uniikki. Toista samanlaista ei löydy. Annikka kertoi, että ajatus on koruissa etusijalla, lisäksi kauniiden helmien yhdistäminen toisiinsa on palkitsevaa, kun näkee oman kättensä työn tuloksen. Koruissa yhdistyvät laadukkaat aidot ja viljellyt helmet, lasihelmet ja kristallit ja jokaisessa korussa on jokin pieni juju mukana. Lue täältä hauska tarina, miten Annikan koruharrastus sai alkunsa hieman sattumalta. Keräsin valtavasta koruvarastosta sellaiset, jotka mielestäni sopivat tämän syksyn väritrendeihin: puuterista, hentoa punaista, oranssia, vihreää ja tietenkin mustaa.
 
Ekan kuvan erivärisistä helmistä tehty koru on yksi lempparini, samoin syvän tumman ruskea käsikoru  kiven päällä (kuva 2 ja 3), myös hennon persikkainen käsikoru on tosi nätti ja sopii kivasti puuterin värisen kashmir neuleen kanssa. Mustat käsikorut ranteessa sopivat lähes vaatteen kuin vaatteen kanssa ja niitä pujotan usein ranteeseen pareittain.
 
Annikan koruja löydät lisää täältä tai Taitomaa -nettikaupasta hakusanalla Annikka. Voit tilata myös oman toiveidesi mukaan valmistetun korun juhlaan tai arkeen. Valikoimissa on mm. kaula-, ranne-, ja korvakoruja sekä avain- ja henkilökorttiketjuja (psss... joululahjavinkki). Annikka on tehnyt uniikkeja koruja esimerkiksi morsiamelle hääjuhlaan.
 
Mikä näistä koruista on sinun suosikkisi?
 
Mari

Villasukka-arvonnan voitti Anonyymi pp.34, joka toivoi  lämpimät, ruskanväriset raitasukat.
Sinulle on laitettu sähköpostia.
Lämpimät onnittelut!

Kommentit

Suositut tekstit