Messumuistelot

Asuntomessut ovat jo takana päin ja kuvia on täällä blogissakin jo pyöritelty, mutta palataan vielä hetkeksi messuille ja kauniisiin kattauksiin. Messuilla katson aina silmä tarkkana asuntoihin katettuja ruokapöytiä. Niistä löytää uusia kattausideoita. Kauniisti katettua pöytää on aina ilo katsoa, kun kaikki on sopusoinnussa keskenään: astiat, liinat, lasit ja kukat ym. Tykkään kattaa arkenakin pöydän servietteineen, viikonloppuna hieman juhlavammin ja arkena yksinkertaisemmin, vaikka meitä on vain kaksi syöjää. Pyrimme myös aina syömään yhdessä päivällisen.
 
Pidän myös paljon avohyllyistä, ja koska rakastan purnukoita, saviastioita ja ruukkuja, niitä saa kivasti näkyville avohyllykköön. Voisin siirtää Fiskarhedenvillan messutalon avohyllykön sisältöineen meille heti.
 

Rouheat astiat ja käsityön jälki miellyttävät minua. Puu ja savi ovat olleet suosikkeja monta vuotta (tai oikeastaan aina) ja näistä kertyi myös monta kuvaa kameralleni. Kokonaiset pähkinät ja kookokset ovat kauniita koristeita asetelmissa ja niitä  meilläkin on ympäri asuntoa. Sipuli on mielestäni kaunis, sen väri ja muoto kiehtoo. Laventelissa taas on jotain niin herkkää ja ihanaa, joten niitäkin hamstraan pihallemme joka kesä.

Mitä sinulle jäi messuilta mieleen?
Mari

Kommentit

Suositut tekstit