Kenkiä joka tilanteeseen ja alennuskoodi

Jalat ovat saaneet ilmaista jalkaterapiaa, kun olen tallustellut koko kesän sandaaleilla ja paljain jaloin. Jalkapohjat olivat vielä toukokuussa arat, mutta nyt paljain jaloin voi kävellä jo karheammassakin maastossa ja varpaatkin ovat saaneet olla valtoimenaan, ilman että kengät puristavat pikkuvarpaita. Minulla on iän myötä tullut ongelmia varpaisiin ja siksi käytän erityisen paljon aikaa kenkien valintaan. Kengät eivät saa puristaa mistään ja niillä pitää olla hyvä kävellä.

Kesä jatkuu, mutta kuulen ympärilläni kaikenlaista syyshössötystä ja se sai minut poikkeamaan
Vamoksen verkkokaupassa katsomassa millaista kenkätarjontaa on syksyn varalle, ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Vamoksen kenkiä voi ostaa Tampereen kivijalkamyymälästä, mutta nettitoimitukset toimivat kokemukseni mukaan moitteettomasti tänne pääkaupunkiseudulle.

Aikaisemmat kokemukseni Vamoksesta on positiivinen ja pari vuotta sitten hankitut kengät ja lenkkarit ovat edelleen ahkerassa käytössä. Erityisesti kenkien hyvä istuvuus (ainakin minun jalkaan) ilahduttaa ja hinta-laatusuhde on erinomainen. Viime kesän kukkalenkkarit ja bling-bling loaferit ovat saaneet kehuja monilta.

Kokosin Vamoksen laajasta valikoimasta eri käyttötarkoituksiin omaa silmääni miellyttäviä kenkiä. Toivottavasti sinäkin löydät näistä itsellesi sopivat kengät syksyyn.Saat nyt  30% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla SUPERV30. Pääset kauppaan oikealla olevasta linkistä.

Kengät: SoWhat
Loaferit ovat jalassa mukavan tuntuiset ja hieman puetumman näköiset kuin tennarit tai lenkkarit. Ne sopivat sekä hameen, että housujen kanssa. Valkoiset loaferit ja tennarit kuuluvat aina minun kenkävalikoimaan ja ne ovat ehdottomat kesäkengät. So Whatin tumman beiget mokkanahkaiset loaferit näyttävät tosi kivalle ja ruusukultaisissa tennareissa on persoonallisuutta kerrakseen.
Kengät: Ermans, SoWhat ja Carmela
Olen saappaiden ja nilkkureiden suurkuluttaja. Mieluummin laitan syksyllä jalkaan nilkkurit kuin pikkukengät. Ne vain tuntuvat omimmilta. Kävelen työmatkat, joten kenkien on siinä mielessä oltava hyvät ja korkoa ei saa olla liikaa. Kiinnitän myös huomiota siihen, että kenkien materiaali on nahkaa ja ne on helppo pukea päälle. Plussaa on aina, jos kengät sopivat mahdollisimman monen asun kanssa, siksi suosin nilkkureissa selkeitä linjoja ja materiaaleja, on kuitenkin kiva, jos niissä on joku persoonallinen yksityiskohta. Mokkanahka on aina ollut suosikkini pintamateriaalina ja se vetoaa minuun aina takuuvarmasti.


Kengät: SoWhat
Syksyn ulkoiluun ja vapaa-aikaan valitsin ylläolevat matalakorkoiset suosikkini. Näillä voi hyvin lähteä myös kyläreissulle tai ostoksille. Yläkuvan beiget nilkkurit näyttävät oikein kivoille ja veikkaan, että niistä tulisi suosikkini. Viime syksynä näkyi maastotyyppisiä nilkkureita eri väreissä ja valkoisinä ne näyttävät oikein kivalle. Syksyn värimaailmaan taas sopii hyvin aprikoosin väriset nilkkurit pehmeän neuleen kanssa. Nostalgiset muistot MoonBootseista palasivat mieleeni kun näin nämä ihanat SoWhatin lämminvuoriset Bling-Bling nilkkurit - tykkään.


Kengät: SoWhat
Lenkkikenkiä tarvitaan aina ja viime vuosina olen etsinyt lenkkareiksi ultrakevyitä ja pitäväpohjaisia kenkiä. Kenkien sisäpohjan Memory Foam on hyvä lisä ongelmavarpaille. Mustat lenkkarit kuuluvat vakiovarustukseen ja omat täytyy uusia syksyksi. Löysin myös kivan näköiset tekstiilivarrelliset ja ilmavat lenkkarit. Nämä sukkalenkkarit (tai millä nimellä näitä kutsutaan) ovat aivan uusi tuttavuus minulle, mutta täytyypä testata niitä.

Sitten vielä yksi tärkeä asia, nimittäin kenkien hoito. Olen itse tarkka kenkien hoidon suhteen ja nahkakengät saavat aina rasvan pintaansa ennen käyttöä. Puhdistan lian välittömästi kengistä ja kiillotan niitä säännöllisesti, tosin usein kiireessä aamulla töihin lähtiessäni. Puolipohjalliset löysin muutama vuosi sitten ja ne ovat oiva apu korkokengissä, jalat jaksavat rasittumatta pidempään. Silikonisieni on näppärä apu, mutta sitä ei pidä käyttää nahkakengille säännöllisesti, hoitogeeli on nahalle parempi vaihtoehto.

Löysitkö suosikkisi näistä kengistä? Jos et, niin piipahda nettikauppaan täältä.
Mari
 


Kommentit

Suositut tekstit