Hanko ja hyvästit lomalle

 
 


Menikö kesä jo? Tuntuu hieman haikealle kun ensimmäinen työviikko on takana ja arki on konkreettisesti läsnä. Neljä viikkoa ihanaa ja rentouttavaa lomaa on takana ja monta uutta, kivaa paikkaa on nähty ja koettu. Löydät osasta erilliset postaukset. Onneksi loppukesässä on vielä yksi lyhyt loma jäljellä.

Viime viikolla kävellessämme rannalla huomasin, että valon väri on muuttunut jo keltaisemmaksi ja illat pimenneet. Pihavaloihin vaihdettiin uudet laput, jotta piha ei olisi illalla sysimusta. Vielä en kuitenkaan ryhdy syksyä odottelemaan. Nautitaan kesästä vielä pari kuukautta, sillä syyskuussakin saattaa olla kauniita kesäpäiviä.

Viimeisellä kesälomaviikolla kävimme pitkästä aikaa Hangossa. Kesäkaupungin tunnelma on ihan omanlainen ja rannassa komeili hulppeat uudet asunnot isoine terasseineen. Pop Up myyntikojut olivat paikoillaan ja kirppis- ja toripöydät niiden vierellä. Vähän niin kuin olisi ollut ulkomailla.


 


 
Mikä tuossa meressä oikein on?  Aina sinne katsoessa mieli rauhoittuu ja veden pintaa voisi tuijottaa loputtomasti. Rantahietikko oli polttavan kuumaa, mutta uimaan en kuitenkaan uskaltautunut sinilevän vuoksi, enkä oikein muutenkaan ole kova uimaan. Veden täytyy olla toooosi lämmintä, että viihdyn siellä.


 Kasinon rannassa piti vielä kiivetä kalliolle katsomaan korkealta merimaisemaa, eikös olekin kaunis näky. Talletan tämän kovalevylleni syksyn sateisia päiviä varten.
 
Millaiset fiilikset sinulla on?
Mari


Kommentit

Suositut tekstit