Tallinnan Telliskivi LoomelinnakTerkut kesälomalta. Ensimmäinen viikko lomaa takana, joka vietettiin aurinkoisessa Virossa. Tallinnan vanhan kaupungista Kalamajan alueelle suunnattaessa vastaan tulee Telliskivi Loomelinnak, jossa kului helposti yksi lomapäivä. Vanhasta teollisuusrakennuksesta  Loomelinnakista löytyy useita pieniä designputiikkeja, kivoja ruokapaikkoja ja gallerioita. Katutaidetta ja graffiteja on vanhojen tiiliseinien koristeina. Paikka on ihanan rosoinen ja persoonallinen, Viron luova keskus. Telliskiven ruokapaikat ovat houkuttelevia ja oli oikeastaan vaikea valita, mitä halusi syödä, monenlaisia makuja löytyi.

Kelpman textilessä oli kauniisti kudottuja sisustustyynyjä ja torkkupeittoja. Värimaailma oli kaunis ja hillitty. Tekstiilit sopivat monenlaiseen sisustamiseen. Putiikissa oli myös kauniita pellavavaatteita. Pellavamekkoja löytyi monissa herkullisissa väreissä. Poltetun oranssin värinen mekko poltteli kovasti käsissäni, mutta jäi kuitenkin tällä kertaan vaaterekkiin.

Ihana sisustusputiikki Home Artissa vietettiin pidempi tovi, ihastusta ja ideoita pursui ja jotain oli saatava putiikista matkaan. Liikkeessä oli paljon keittiötarvikkeita ja piensisustusta: valaisimia, koreja, tuoleja, pikkupöytiä ja hyllyjä. Home Artin kupeessa on myös kivan näköinen kahvila.

Telliskiven Loomelinnakeesta löytyy myös luomukosmetiikkaa myyvä liike, vaateputiikkeja, kodin tekstiileitä, vanhoja huonekaluja entisöivä liike. sekä paljon muuta mielenkiintoista ja kaunista.

Aurinkoa päivääsi!
Mari

Kommentit

Suositut tekstit