Kaaos kuriin säilytyskoreilla

Kaunis kori sisustuksessa tuo kotoisuutta ja piristää kivasti kodin yleisilmettä, sen lisäksi ne ovat huippu käteviä säilytyksessä. Tavarat saa koottua järkevästi isoihin ja pienempiin koreihin pois silmien alta piiloon. Koreihin voit pakata siististi ihan kaikkea, lasten leluista lankoihin, myös kylppärissä koreilla saa järjestystä laitteille ja pulloille. Kun tavarat ovat järjestyksessä, niin ne myös löytyvät helposti.

Korivalikoimaa on runsaasti ja keräsin muutamia kesäkoreja, jotka miellyttivät minun silmääni. Nämä sopivat kaupunkikotiin tai mökille. Kun valitset laadukkaan korin, sen käyttöikä on pitkä. Valitse korit väreiltään ja tyyliltään oman kotisi sisustukseen sopivaksi.


Näihin  punottuihin juuttikoreihin mahtuu lankoja, villasukkia, tossuja, pyyhkeitä tai vaikka viherkasveja. Nämä sopivat mainiosti terassille tai kesämökin saunatupaan. Napakka kangaskori toimii esimerkiksi lasten lelujen säilytyksessä.


Pärekorit ovat uudistuneet upealla tavalla. Vanha pärekorin luonne on tallella ja nahkasangat tuovat koreihin kivaa trendikkyyttä. Nämä ovat omiaan mökkimaisemissa ja saunareissulla. Voisin ottaa myös Koppa Storage Boxin mukaan kauppareissulle ja Lastu pärekoriin pakkaisin saunajuomat vieraille vihdan kera.


Kangaskoreille löytyy monenlaista käyttöä, esimerkiksi tyynyt, torkkupeitot ja pyyhkeet ovat niissä kivasti esillä. Suureen paperipussiin voi sujauttaa viherkasvin tai yrttipehkon.

Kesällä tarvitaan korien lisäksi paljon kukkaruukkuja. Niitä saan aina keväällä etsiä kesäkukkien istuttamisen aikoihin varastoista. Kauniita ryhmiä saat, kun valitset samanvärisiä, mutta eri muotoisia ruukkuja istutuksiin. Ruukun pyöreä muoto näyttää kivalle yrteissä sekä laventelissa ja eikös tuo tupsuheinä olekin kivan näköinen ruukussa.

Mitä sinä säilytät koreissa?
 
Oikein mahtavaa juhannusta teille kaikille, nauttikaa keskikesästä ja olkaa varovaisia vesillä!
Mari

Kommentit

Suositut tekstit