Sisustuksen pyörteissä

 
 
 


 
 
 


 

Kuvat Pinterst ja Ellos

Heipähei, pitkästä aikaa. Viime viikot ovat menneet kuin siivillä, pitkiä työpäivä ja vähän vapaa-aikaa ja siitäkin ison osan on lohkaissut sisustussuunnittelutyöt. Keväällä kun aurinko alkaa paistamaan, niin tuntuu siltä, että jokainen kodin kolkka kaipaa ehostusta. Kaikki näyttää hieman nuhjuiselta.

Meillä on siirretty tavaroita paikasta toiseen ja tekisi mieli ostaa sitä sun tätä piristystä kotiin. Alkuvuoden sohvahankinta kuitenkin hillitsee ostohaluja ja kun vielä samaan aikaan olohuoneen matto vaihtui ja sain kauan kaipaamani hyllyn työhuoneeseen, niin ei minun pitäisi haikailla mitään uutta, mutta minkäs teet, kun päässä on jatkuvasti uusia ideoita. Tässä yhteydessä täytyy mainostaa Carpet Vistan toimintaa. Tilasimme maton lauantaina netistä  ja matto toimitettiin kotiovellemme keskiviikkona klo 16 (olisi tuotu jo aamusta, jos meille olisi sopinut). Matto on laadukas ja yllätti positiivisesti. Nyt silmäkin on jo tottunut uuteen vaaleampaan mattoon. 
 
Yllä olevat kuvat ovat poimintoja omakotitalon sisustusideoista. Pääsin nimittäin kevättalvesta sisustamaan ison omakotitalon. Asunnon kiireinen liikemies halusi asuntoon rentoa tunnelmaa, vanhoja huonekaluja, räsymattoja, pehmeitä värejä sekä runsaasti viherkasveja. Näillä ideakuvilla lähdettiin rakentamaan asunnon sisustusta.
 
Koti on nyt täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, joihin silmä jää kiinni: matkamuistoja maailmalta, isoja viherkasveja, rosoista pintaa huonekaluissa ja kauniita tekstiilejä. Alakerran uima-allas katettiin ja päälle rakennettiin pelihuone formula-ajoihin, dartsiin ja pingikseen. Alakerrassa on myös näyttävä työhuone liitutauluineen. Yläkerran olohuoneessa valaisevat lyhdyt sekä kynttilät ja pehmeä samettisohva kutsuu istahtamaan. Ruokailutilan rosoinen puupöytä metallijalkoineen on kerrassaan ihana. Voinpa lisäksi kertoa, että keittiössä tehdään parasta lasagnea, mitä olen ikinä syönyt.Kuva Pinterest

Mitä sinun kevääseen kuuluu?

Mari

 
 


Kommentit

  1. Vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta asunnon sisustus. Tuo pelihuone formulalle, dartsille ja pingikselle olisi varmasti kyllä minunkin miehen mieleen. Tätä kirjoitusta en voi kyllä hänelle jakaa koska hän saisi tästä loistavan idean tehdä alakerrasta vapaa-ajan harrasteille tilat. Dartsia hän kyllä intohimoisesti harrastaa ja muutama darts taulukin meillä on ympäri huoneistoa eri seinillä. Taulut ovat itseasiassa hienoja joten en ole niitä lähtenyt repimään alas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan. Tästä asunnosta tuli tosiaan todella kiva. Asukas on myös tyytyväinen sisustukseen, sen lisäksi se toimii nuorella miehellä täydellisesti. Tällaisia vähän erilaisia ratkaisuja on kiva suunnitella. Pelihuone oli napakymppi. Lähde vaan miehesi kanssa rohkeasti rakentamaan teille sopivaa pelihuonetta. Ideat saa ottaa käyttöön. Aurinkoterveisin Mari

      Poista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit