Ikean upea kevätmallisto 2018

 

 

Ikean kesän pressimateriaali on julkaistu ja se sisältää paljon kivoja ideoita kevääseen ja kesään. Osa tuotteista on jo myymälöissä. Kuvia katsellessa tulee  kieltämättä ikävä kesää. Kunpa saisi jo heittää toppavaatteet pois ja hipsutella paljain varpain pihalla, kattaa terassipöydälle aamiainen ja lukea Hesari lempeässä kesätuulessa. Näissä kuvissa on juuri sellainen fiilis, jota tulevalta kesältä odotan. Ihania värejä ja herkullisia kattauksia, viherkasveja ja ruukkuja.

 
 


Kesämuistoni liittyvät hyvin arkisiin asioihin: fillariretkiin, kukkapenkkien kitkemiseen, rannoilla istumiseen kävelylenkkien lomassa tai rauhalliseen hetkeen hyvän kirjan seurassa omalla terassilla. Ei sen kummempaa.
 
Viime viikonloppuna kävelimme pitkin Helsingin katuja ja taas kerran päätimme, että ensi kesänä pyöräilemme paljon; enemmän kuin viime kesänä. En tiedä mikä viime kesässä oli vikana, tai siis meissä, kun emme ehtineet hypätä pyöränsatulaan montaakaan kertaa. Normaalisti pyöräilemme lähes joka viikonloppu monen tunnin tai jopa päivän retkiä (tarkoitan myös retkiä), sillä pyörällä mennään rauhallista vauhtia, että ehtii katsoa myös ympärilleen: maisemia, taloja, pihoja, luontoa. Lähdemme yleensä aamiaisen jälkeen polkemaan ja puoliltapäivin  on jo hyvä pysähtyä nauttimaan lounasta mukavalta näyttävään ruokapaikkaan (paikan fiilis on tärkein). Tunnin, parin jälkeen kahvihammasta alkaa kolottamaan, joten pysähdymme kahville. Välillä pysähdymme ihan vaan ihailemaan maisemia. Kivoja paikkoja on koko Etelä-Suomi täynnä. Pyöräilyssä on se kivaa, että pyörällä pääsee myös sellaisiin paikkoihin, joihin ei autolla pääse.
 
Kotiin päästyä käydään usein saunassa, jonka jälkeen on mahtava tunne niin henkisesti kuin fyysisesti, vaikka jalat ovat setsuuria ja takapuolta polttelee, kun sitä on hangannut satulaan koko päivän. 
 
Odotan jo kesää, vaikka tykkään myös tällaisista lumisista talvista. Oikeastaan kaikki vuodenajat ovat ihania, kaikissa on oma viehätyksensä. Linnut laulavat jo aamuisin kun kävelen töihin, joten sieltä se kesä tulee. Tällaisilla ajatuksilla kuljen kohti kesää, millaisilla sinä?
 
Kaikki kuvat: Ikea
 
Mari


Kommentit

Suositut tekstit