Sohva tuli taloonKuuden viikon odotus ja jännitys palkittiin tänään, kun aamulla Vepsäläisen auto ajoi pihaamme. Kyllä jännitti, mitä pakkauksista paljastuu. Oliko valinta mennyt pieleen, sopiiko väri vanhoihin kalusteisiin, onko sohva niin laadukas, kuin mielikuvissa ajattelimme.  Vanha sohva lähti uuteen kotiin eilen ja illaksi olimme kantaneet olohuoneeseen kaksi nojatuolia, koska Silta oli ihan pakko nähdä tuoreeltaan.

Tässäpä tämä pitkän harkinnan ja mietinnän tulos on, Sitsin Colorado muhkea modulisohva irtoverhoilulla. Kriteereinä meillä oli mm. rento malli, riittävä istumasyvyys. Kivaa tässä sohvassa on se, että rahin kanssa sohvan ilmettä voi muokata, jos joskus muutamme. Verhoiluksi valitsimme vintagepestyn harmaan verhoilun. Puuosat ovat FSC-sertifioidusti kasvatetusta puusta.

Sohvan valinta oli pitkä prosessi ja valinnan vaikeudesta voit lukea täältä. Sitsiltä löytyi laaja valikoima erilaisia sohvia. Sits on panostanut kalusteiden laadun ja mukavuuden lisäksi ympäristöystävälliseen valmistukseen. Sohvassa on erittäin hyvä istumamukavuus. Höyhentäytteet antavat pehmeyttä tyynyihin ja istuimien pintapehmustuksiin.


Mitäs tykkäätte?

PS. Tämä Sitsin upea sohva on nyt myynnissä, sillä se ei mahdu uuteen asuntoomme. Sohva on ihana, mutta melko suuri (mitat: pituus 270 ja lev. 120). Pehmyt löhösohva untuvatäytteellä ja laadukkaalla kivipestyllä kankaalla. Sohvaan kuuluu myös rahi (koko 90x90). Molemmissa modernit tammijalat. Ostettu Vepsäläiseltä. Mikäli sohva kiinnostaa, ole yhteydessä! Toivottavasti se pääsee uuteen kotiin.
 
Mari

Kommentit

Suositut tekstit