Rockin´Energyn koruarvonta


Kirjoitin Rockin´Energyn upeista koruista täällä.  Kuten aiemmin kerroin designer Heidi on uudistamassa koruvalikoimaansa ja ne näyttävät tositosi kivoille. Ensimmäisessä kuvassa saat maistiaisia uuden malliston ensimmäisistä luonnosversiosta.

Heidi antoi yhden Buddha -Mala, Onyx -korun arvottavaksi teille lukijoille. Korua luonnehditaan näin: "Juurichakra on selviytymisen ja ruumiillisten tarpeidemme keskus. Tasapainoinen Juurichakra tuo elinvoimaisuutta, rohkeutta ja itsevarmuutta. Se maadoittaa, helpottaen Äiti Maan puhdistavan energian virtaamista kehoomme. Onyx on jalokivien Hercules. Sen sanotaan kasvattavan sisäistä voimaa ja vahvuutta. Se parantaa itsekuria ja auttaa meitä ottamaan itseämme niskasta kiinni. Onyx on erinomainen kivi yrittäjille, keksijöille sekä ihmisille joita vaivaa henkinen tai fyysinen stressi. Se suojelee negatiivisilta asioilta ja ihmisiltä. Onyxin uskotaan auttavan meitä olemaan “oman elämämme mestareita”. Puuhelmet maadoittavat ja auttavat ylläpitämään energiayhteyttä Äiti Maahan."

Lämmin kiitos kaikille koruarvontaan osallistujille, ellei onni potkaissut tällä kertaa, niin käy vilkaisemassa verkkokaupassa, sieltä löytyy sinulle ihana voimakoru tai ota Heidiin yhteyttä, jos haluat teettää yksilöllisen tai kustomoidun korun itsellesi. Verkkokaupan  outletissa on myös monta mielenkiintoista upeaa korua. 


Tadam...j
a sitten koruarvonnan voittaja...
Hän on Wilma, joka jätti kommentin: "kesää kohti ilahtuisin nilkkaversiosta...". Onnea, onnea! Laitatko sähköpostiini yhteystiedot korun postittamiseen.


Mukavaa viikonloppua ja ihanaa, että olet siellä!
Mari

Kommentit

Suositut tekstit