Mitä sinä pakkaat joulupakettiin? Vinkkaan kivan lahjan naiselle.

Kirjoittelin aikaisemmin Annikan upeista koruista itsenäisyyspäivän juhliin. Toki näitä upeita sinivalkoisia koruja voi käyttää ympäri vuoden, mutta jotenkin ne sopivat joulukuun alun suureen juhlaan hyvin. 
En malta olla laittamatta teille lisää kuvia näistä ihanista helmikoruista, sillä jos mietit vielä lahjaa ystävällesi, tyttärellesi, äidillesi, kummilapsellesi, niin ehkä sellainen löytyy täältä. Jos haluat tutustua näihin koruihin ihan sormituntumalla, niin Annikan tapaat

Käsityöläisten joulumarkkinoilla
Kirkkonummen kauppakeskus Kirsikassa
lauantaina 16.12.2017
Tule tervehtimään!

Annikan korut ovat ainutlaatuisia, sillä ne ovat yksittäiskappaleita. Toista samalaista ei ole. Annikka on valmistanut käsityönä koruja jo 10 vuoden ajan. Hänelle kävi samoin kuin monelle muulle käsityöläiselle, että harrastus vie mennessään ja koruja on syntynyt vuosien varrella tuhansia. Voitte vain arvailla, miltä hänen korupajansa näyttää: upeita koruja eri sävyissä roikkumassa ympäri huonetta ja pienen pienet laatikot täynnä erilaisia helmiä, amuletteja, nauhoja ja lukkoja. Hei tulipa juuri mieleeni myös kiva lahjaidea työssäkäyvälle ystävällesi. Meillä jokaisella on tänä päivänä henkilökortti kaulassa. Näyttävämpi ratkaisu naiselle on avain- ja henkilökortti kaulanauha. Siihen voit kiinnittää henkilökortin jojolla, joten sen käyttö on näppärää kun vilautat korttia työajanseurantalaitteeseen tai oven avaamiseen. Suosittelen - tämä on tosi käytännöllinen.


Omistatko korun, jolla on tunnearvoa, mutta joku siinä tökkii ja et käytä korua juurikaan. Tiesitkö, että vanhoja koruja voi tuunata. Helmiä ei kannata heittää pois, sillä niitä voi uudistaa paremmin omaan tyyliin sopivaksi. Suunnittelijan kanssa voi ideoida korua uuden näköiseksi omiin asusteisiin ja värimaailmaan sopivaksi.


Kun kysyin Annikalta, millaisia koruja on kaikkein mukavin tehdä, niin sain mielenkiintoisen vastauksen: "Kivointa on tehdä koru jollekin tietylle henkilölle, tapahtumaan tai juhlaan asusteeksi. Samoin korutilaukset johonkin tiettyyn vaatteeseen ovat myös mielenkiitoisia".


Annikan koruja voi tilata Taitomaa -nettikaupasta hakusanalla Annikka, 
tai Facebookista > Annikka koru.

Upeaa alkavaa viikkoa sinulle!
♡ Mari 

Kommentit

Suositut tekstit