Lupaus tulevaanSulanut tina kaadetaan veteen ja toiveikkaina tulkitaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan (tänä vuonna se on ehkä mahdollista viimeisen kerran). Uuden vuoden lupaukset annetaan rakettien paukkuessa ja ehkä unohdetaan saman tien. Tunnistamme muutostarpeen itsessämme, mutta uuden asian opettelu ja lupauksen pitäminen itselle onkin yllättävän vaikeaa. Onko tämä tuttua sinulle?

Pikku hiljaa lupaukset unohtuvat ja arki palaa normaalille raiteilleen. Terveellistä ruokavaliota, lenkkeilyä, uutta elämänrytmiä jaksetaan noudattaa muutamia viikkoja ja
sen jälkeen keksitään jos jonkinlaisia selityksiä ja tekosyitä kerta toisensa jälkeen, joilla lupauksen voi rikkoa, vaikka itseasiassa toivomme ja haluamme muutosta elämäämme. Tänään en jaksa lähteä lenkille, mutta huomenna aloitan taas... Kuntosalit täyttyvät joulun jälkeen ja kevättä kohti osallistujat salissa vähenevät joka vuosi.Mitä jos tänä vuonna lupaus voisi olla sellainen, jonka voisi säilyttää koko vuoden? Korjaa pieniä asioita ja kyseenalaista omat tapasi, opi pois totutusta ja vastaavasti kahmaise sylin täydeltä iloa tuottavia asioita, joista saat voimaa, energiaa ja hyvää oloa.

In the end only
three things matters:
how much you loved,
how gently you lived
and how gracefully
you let go of things
not meant for you.
- Buddha -


Kiitos teille rakkaat blogini lukijat tästä vuodesta!

Mari
 

Kommentit

Suositut tekstit