Viikonlopun maisemia ja pipo arvottu

Viikonloput ovat minulle tärkeä hengähdyspaikka, kun viikot ovat hyvin kiireisiä ja arki-iltoina jää liian vähän aikaa rentoutumiseen, niin yritän pyhittää sunnuntaipäivät oleiluun, hyvään ruokaan ja pitkään kävelylenkkiin kivassa maisemassa, usein merenrannat vetävät puoleensa. Tänä sunnuntaina päädyimme Lehtisaareen. Auto jätettiin parkkiin ja lähdimme (märille) rantapoluille kameran kanssa (kamera on usein mukana kävelyillä).

Ilma oli ollut koko viikonlopun sateinen ja sunnuntainakin vettä ripotteli aika ajoin, mutta en antanut sen häiritä, olin pukenut päälle lämmintä ja sateenkestävän takin. Syksyllä meri näyttää toisenlaiselta kuin keväällä ja kesällä, vedenpinta on upea, kuin rasvattu. Kuivuneet heinät, taivas ja pilvet heijastelevat vedestä kauniisti. Ehkä johtui isänpäivästä, että rantapolut olivat kovin hiljaiset, vastaantulijoita oli vain muutama, mutta se ei totisesti haitannut. Ehkä juuri nämä kuvan näkymät rauhoittavat minua parhaiten ja niitä voisi tuijottaa vaikka kuinka kauan.

Aamun Body Balance, kävelylenkki, sauna ja Tähdet, tähdet, voiko parempaa hyggeilyä sunnuntailta odottaa. Ennen nukkumaan menoa oli vielä  yksi tärkeä tehtävä - Pipoarvonta!Samuiji- tyyppinen pipo on vajaan viikon verran odottanut uutta omistajaa ja arpaonni suosi tällä kertaa Paulaa (laitathan yhteystietosi). Toivottavasti pipolla on talven aikana paljon käyttöä.

Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille
Olipa kiva lukea, missä te käytätte pipoa. Pistetäänpä samalla uusi kysely: millaisen neuleen haluaisitte seuraavaksi arvontaan? Koska en voi katsoa telkkaria ilman neuletyötä, niin voisin neuloa teille lukijoille jotain - mutta mitä? Kerro sinä!

♡ Mari  

Kommentit

  1. Kauniita marraskuisia maisemia! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Piia. Kaunista marraskuuta Sinulle.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa voittaa joskus!!! Otan mielelläni pipon vastaan. Paula.akerlund@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit