Pientä kivaa kotiin

Käykö sinulle koskaan näin? Kävin Clas Ohlsonilla etsimässä pehmustettuja, isoja pakkauskuoria lähettääkseni paketin Ruotsiin. En löytänyt etsimääni, mutta matkaan tarttui jotain ihan muuta. En ollut vähään aikaan käynyt Clasulla ja sinne oli tullut kaikkea kiva ja "tarpeellista".

Olen heikkona leikkuulautoihin ja etenkin puisiin ja olen kantanut oliivipuisia ja tiikkisiä lautoja ulkomailta. Tämä kiva kahvallinen leikkuulauta oli niin kivan mallinen, että se oli pakko saada keittiöön, samoin pyöreät vesihyasintti pöytätabletit. Niille keksin jo vaikka kuinka monta käyttöä muutamassa minuutissa ja niitä onkin tullut käytettyä jo monta kertaa, niin kattauksessa kuin pannujen alusena.Löysin pöytien puhdistukseen ihanat Waffle-Weave Dish Cloth -tiskiliinat. Liina on mikrokuitua ja tuoteselosteessa luvataan keittiöön kiiltävät pinnat ilman vesiraitoja. Tahrat ja rasva lähtevät liinoilla tehokkaasti. Lupaus pitää paikkaansa ja olen tyytyväinen niiden imukykyyn sekä laatuun. Ovathan nämä tosi nätit tiskirätit - eikö vaan? Kun liina likaantuu, niin sen voi pestä pesukoneessa. Meidän keittiössä on mustat kivitasot, joista pidän kovasti, mutta jotta ne ovat kauniit ja siistit, ne vaativat jatkuvaa pyyhkimistä. Kaikki tahrat ja murut näkyvät tasoilla.

Erityisesti ilahduin tuotteen Joutsenmerkistä. Ympäristömerkistä, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä. Tuotteen on oltava ympäristöystävällinen koko elinkaarensa ajan. Tiesitkö, että Joutsenmerkin kriteereitä tiukennetaan 3-5 vuoden välein ja luvan saaneet joutuvat hakemaan merkkiä uudestaan aina kriteerien tiukentuessa. Mielestäni tämä on hyvä asia.


Kun teimme lomalla puutarhatöitä, niin kynsien alle ja kynsinauhoihin kertyi väkisin multaa ja likaa, jota oli vaikea saada kuivuneista kynsinauhoista ja sormenpäistä irti. Nyt sekin ongelma on hoidettu, kun kylpyhuoneessa on vanha kunnon kynsiharja. Tätä luonnon harjaksista tehtyä Rento kynsiharjaa kehtaa pitää jopa näkyvillä, onhan se niin kivan näköinen.
 

Sitten vielä sokerina pohjalla - uusi aurinkokennolyhty. Kun illat pimenevät, toivon että lyhdystä riittää hieman valoa puutarhaan. Lyhdyt ovat myös yksi heikkouksistani, niitä on kerääntynyt niin sisälle kuin ulos, mutta pimeänä vuodenaikana ne tuovat lämpöä ja valoa ja ovat meillä ahkerassa käytössä koko syksyn ja talven.
Toivotan lämpöä ja valoa sinun tulevaan viikkoosi.
 
♡  Mari

Kommentit

Suositut tekstit