Goodio Café - It´s all good


Kanavarannan odotettuja Goodio Cafén avajaisia vietettiin perjantaina. Kahvila täyttyi vieraista, kun lehdistö, bloggaajat ja muut kutsuvieraat tulivat paikalle alkuiltapäivästä. Sinäkin pääset tutustumaan uuteen kahvilaan osallistumalla arvontaan sivun lopussa.

Upeat tilat vanhassa makasiinirakennuksessa ja uudenlainen kahvilakonsepti teki vierailijoihin vaikutuksen. Iloinen puheensorina ja nauru täyttivät kahvilan, kun tutut kohtasivat ja kuulumiset vaihtuivat. Osa löysi rentouttavan paikan futonkeinusta tai aidoista kahvisäkeistä tehdyistä säkkituoleista. Yllätyksenä vieraille esiintyi upea Mikko Harju, jonka laulu kertoi unelmien toteutumisesta ja uskosta omaan tekemiseen - Mull on taskus pari unelmaa, mutta matkalla myös pari muuttujaa, taivas ei ole rajana. Tämä kahvila on osoitus unelmien toteutumisesta, uskalluksesta ja rohkeudesta.Goodio brändi sai luonnollista jatkoa raakasuklaa- ja jäätelötuotantoonsa ja yhtiö on yhtä askelta lähempänä suurta unelmaansa, kuten yrityksen perustaja Jukka avajaispuheessaan totesi. Kiitokset jaettiin myös asiakkaille, jotka olivat tehneet tämän unelman mahdolliseksi. Paljon työtä, suunnittelua ja asiakkaiden toiveiden kuulemista on sisältynyt omistajien ja henkilökunnan kesään. Soft Opening oli toukokuussa ja siitä asti kahvilan ovet ovat olleet auki, mutta tuotevalikoima on ollut vielä suppea. Nyt ovet ovat virallisesti auki ja Goodio Café toivotti kaikkia asiakkaat tervetulleiksi kodikkaaseen kahvilaan.
Kahvilassa voit nauttia tuoreen luomusmoothien, smoothie bowlsin tai hyvällä omallatunnolla annoksen herkullista kookosmaitojätelöä (maidottomia, gluteenittomia, lisä- ja säilöntäaineettomia ja ilman lisättyä sokeria). Suklaajäätelö on mahdottoman hyvää, jota kannattaa ehdottomasti käydä maistamassa. Maailmalla supersuosion saavuttaneen Acai bowlsin saat Suomessa ainoastaan Goodio Cafésta. Acai on herkullinen trooppinen hedelmä ja siitä on valmistettu paksu, lusikoitava ja jäätelön omainen herkku. 


Kahvilan tuotevalikoimaan käytiin kesällä hakemassa ideoita Singaporesta ja Balilta, jossa luomukahviloita on vieri vieressä ja joiden herkullisia annoksia olemme täällä Suomessa tähän asti saaneet ihailla ainoastaan Instagramin puolella. Kahvilassa saat nyt tuntumaa aasialaisiin luomukahviloihin, kun smoothie bowl tarjoillaan kookospähkinän kuoresta. Goodio Café on tervetullut kahvila meille, jotka haluamme syödä puhdasta ja terveellistä ruokaa.

Käsityönä Goodion suklaatehtaalla valmistetut raakakakut ja pikkuleivät ovat uskomattoman upean näköisiä ja ennen kaikkea herkullisia. Kaikki kahvilan tuotteet ovat luomua, gluteenittomia ja makeutukseen on käytetty suomalaista lähituottajan luomuhunajaa ja tuotteissa käytetty pähkinämaito on valmistettu kahvilassa ilman monimutkaisia tuotantoketjuja. Luonnollisesti kahvilasta löytyy myös monipuolinen valikoima Goodion raakasuklaita. 


Kanavaranta on uudistunut positiivisesti viime vuosien aikana ja ravintola sekä kahvilatarjonta on laajentunut huimasti, nyt idyllinen ympäristö on saanut arvoisensa aseman.  Tunnelma on kuin Amsterdamissa ja terasseilla voi istua katsellen, kun veneet hipuvat merellä tai seurailla ohikulkevia ihmisiä. Jokaiselle löytyy varmasti itselle sopiva paikka Kanavarannasta. Ravintola Sipuli ja Nokka ovat saaneet naapurikseen  monta trendikästä ravintolaa: rennon oleskeluravintolan Holidayn, käsityötä arvostava Shelterin, EGG:n, joka rakentaa menun satokauden raaka-aineista, Bar-Lounge Sköne, viinibaari Le Petit Chaperon Rouge, hyvästä kahvistaan tunnettu Johan&Nyström. Aurinkoiset terassit ja laadukas ruokatarjonta ovat tutustumisen arvoisia.


Goodio kahvilan omistajat haluavat tuoda  kaikkien kuluttajien saataville terveellisiä herkkuja, joita voi nauttia hyvällä omallatunnolla. It's all good.

Jotta sinäkin pääset nauttimaan terveellisistä herkuista ja kahvilan kodikkaasta tunnelmasta, sain arvottavaksi teille lukijoille yhden 20 € lahjakortin kahvilaan.
Vastaa siis kommenteissa, miksi juuri sinun pitäisi päästä maistamaan kahvilan herkkuja?

 ♡  Mari

Kommentit

 1. Ihanaa... siis mun pitäisi päästä maistamaan kahvilan herkkuja, koska pidän Goodion raakasuklaista aivan hirmuisen paljon! Pitäisin varmasti muistakin herkuista. :) (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Acai bowls kuulosti kivalta. Tykkään kahvista ja on aina kiva kokeilla uusia paikkoja. Kiva olisi päästä tuonnekin!

  Maire
  Hullutellen(A)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihanalla paikalla kahvila ja viihtyisältä näyttää. Nyt vihdoinkin Helsingissä on viihtyisiä kahviloita, niitä kaipasin joskus parikymmentä vuotta sitten. En malta odottaa, milloin pääsisin tutustumaan paikkaan! Hieno kisa!
  Tiina

  Ilovetaide @ gmail.com

  VastaaPoista
 4. Haluisin päästä maistamaan ainakin tuota kookosjäätelöä, muutenkin vaikuttaa tasokkaalta ja tunnelmalliselta kahvilalta ihanassa miljöössä. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Wau! Uusia kivoja paikkoja aina tarvitaan pääkaupunkiseudulle! Täällä eräs kahvi- ja pullahiiri, joka tykkää kokeilla uutta ja tutustua kivoihin kahviloihin! Ihana kulttuuriympäristö tällä kahvilalla! Pitää pian päästä käymään!
  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kookosjätski! Ihana olis päästä testaa.

  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit