Elinvoimaa elämään Ruohonjuuresta

 
Ruohonjuuren toiminnassa punaisena tai pitäisikö sanoa vihreänä lankana on kestävän kehityksen periaatteet, joilla turvataan tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet, niin että he voivat tehdä samoja asioita kuin me tänään, nauttia puhtaasta luonnosta ja ravinnosta.

Ruohonjuuri kauppojen kattava tuotevalikoima sisältää lisäaineettomia luomutuotteita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita. Kaupoissa on mukava asioida, kun asiantuntevat myyjät auttavat aina ystävällisesti. Useimmiten asioin Iso Omenan Ruohonjuuressa ja kaupan valikoima on ainakin minulle riittävä. Hyllyistä löytyy aina se, mitä olen etsimässä, pesuaineista kauneudenhoitoon. Ruohonjuurella on myös hyvin toimiva verkkokauppa.

 

 
Ecover astianpesuaine käsitiskiin on ollut suosikkituotteeni pitkään. Herkkäihoiselle se on hellävarainen tiskari ja siinä on raikas, mieto tuoksu ja tietysti se on myös ekologinen. Pullo riittää tosi pitkään. Myös muut Ecoverin kasvipohjaiset pesuaineet ovat hyviä ja miedon tuoksuisia. Ne eivät sisällä fosfaattia, jota käytetään pyykinpesuaineissa vedenpehmentäjänä. Tosin sen käyttöä on ympäristösyistä vähennetty myös muista pesuaineista.


Pikimustaa hammastahnaa? Miten tällä saa valkoiset hampaat? Niin vain Ecodenta lupaa ja kaiken lisäksi luonnollisesti. Valkaiseva hammastahna sisältää Teavigoa ja mustaa aktiivihiiltä, joka poistaa kahvin ja teen värjäytymiä. Eikä siinä vielä kaikki, Ecodenta hammastahnan luvataan myös poistavan plakkia ja se hoitaa suuta, ikeniä ja hampaita. Tehokasta, eikö vaan? Katsotaan kuinka hohtavat hampaat minulla on kohta, kun pesen tällä hampaani seuraavan kuukauden ajan. Tämä on minulle uusi tuote ja varmuudeksi ostin myös jauhemaista hampaiden valkaisua, jotta saan teen tummentamat hampaat vaaleammiksi.

 
 
HURRAW! on huippu, huippu hyvä huulirasva. Kärsin kuivista huulista monta vuotta ja monet huulirasvat ärsyttivät huulia ja tekivät niistä entistä kuivemmat. Jos löysin rasvan, joka ei kutissut, niin se oli niin kevyttä, ettei siitä ollut juuri mitään hyötyä. Sen jälkeen, kun löysin Hurraw! luomulaatuiset huulirasvat, huuliongelmat ovat olleet poissa. Huulirasvat ovat antioksidanttisia ja sisältävät runsaasti kylmäpuristettuja luomu öljyjä ja kasvivahoja, jotka ravitsevat ja hoitavat tehokkaasti huulia. Ihanat tuoksut ja maut saadaan puhtaista eteerisistä öljyistä. Makuja on monia. Osassa huulirasvoja on hieman väriä, joten ne sopivat hyvin työpäivään, kun kaipaa vähän väriä huuliin. Nämä huulirasvat kulkevat aina mukana taskussa tai laukussa ja voin vilpittömästi suositella näitä kuiville ja rohtuneille huulille.

Ayurvedan on maailman vanhimpia lääketieteellisiä hoitomuotoja, josta haetaan hoitoa, hyvää oloa ja terveyttä. Ayurvedan mukaan on olemassa kolme doshaa: Vata (ilma), Pitta (tuli) sekä Kapha (maa). Doshat ovat periaatteita, jotka säätelevät koko kehon toimintaa ja ne ilmenevät mielen ja kehon tasapainona. Hurraw! huulirasvat sisältävät nämä kaikki kolme doshaa.

Kreikassa lähes jokaisen kaupan hyllyltä löytää oliiviöljyä ja oliiviöljysaippuaa.  Kreikkalaisnaiset pesevät oliiviöljysaippualla kasvot, hiukset ja jopa vaatteet. Toin edelliseltä Kreikan matkaltani miehelleni tuliaisiksi oliiviöljysaippuapaloja. Saippuat loppuivat ja hän toivoi samanlaista saippuaa, siis 100 % oliiviöljysaippuaa, mutta sellaista en löytänyt mistään. En heti hoksannut etsiä saippuaa Ruohonjuuresta, mutta käydessäni siellä ostoksilla löysin täysin biohajoavan oliiviöljysaippuan, joka sisältää ainoastaan oliiviöljyä, vettä ja mineraalisuolaa. Suola tekee myös iholle hyvää, joten tämä saippua lähti kokeiluun. Jään odottamaan kommentteja seuraavan saunapäivän jälkeen.


Näillä tuotteilla elinvoimaa elämääni.
 
♡  Mari

Kommentit

Suositut tekstit