Back to school

Koulut   alkavat ja monessa kodissa käydään koulutarvikkeita ja -vaatteita kuumeisesti läpi. Pieneksi jääneet siirretään syrjään ja uusien hankintaa suunnitellaan. Miten tuon kaiken saisi mahdollisimman helposti ratkaistua? Minulla on siihen idea: Katso Kärkkäisen sivuilta kivoja asuja ja asusteita koululaiselle ja pienemmillekin. Tilaaminen on helppoa ja verkkokaupasta löytyy paljon kivoja alennustuotteita reiluilla alennuksilla.

Nopeammin kuin arvaatkaan, niin syksyiset aamut ovat käsillä ja silloin tarvitaan kouluun lähtijälle ainakin pipo, hanskat ja takki. Selatessani sivuja löysin persoonallisia Papun myssyjä tytöille ja kivoja Molon -trikoopipoja pojille. Jottei sormet aamulla ole kohmeessa kouluun päästyä, niin sormikkaat on hyvä varata odottamaan kylmiksi aamuiksi. Name It on tunnettu ja kestävä merkki lasten käsineissä (mustat) ja hieman pienemmille sopii hauskat Lenne active rukkaset.
Vaikka lapsilla tulee touhutessa aina kuuma, niin pian tarvitaan jo takki tai ainakin collegepaita päälle. Mitäs pidät näistä? Minusta ne ovat ajattomia ja käytännöllisiä perusvaatteita niin kouluun kuin arkeen.

Nämä poiminnat ja paljon muuta löydät Kärkkäiseltä ja vekkokauppaan pääset sivun oikeasta laidasta. Onnistuneita ostoksia!

* kaikki tuotekuvat ovat Kärkkäisen verkkosivuilta
Mari

Kommentit

Suositut tekstit