Vieraskynä tervetuloa!


Oletko kiinnostunut kirjoittamisesta tai onko mielessäsi ollut oman blogin kirjoittaminen?

Nyt sinulla on oiva tilaisuus kokeilla, miltä tuntuu työstää tekstiä muiden luettavaksi tai oletko jo pitkään kirjoittanut, onko sinulla oma blogi, tule vierailemaan blogiini. Haastatan sinut kirjoittamaan blogiini.

Olen varannut joka kuukauden ensimmäisen postauksen sinulle!

Voit kirjoittaa aiheesta joka on juuri nyt ajankohtainen tai aiheesta josta haluat jakaa tietoa tai ajatuksiasi lukijoilleni - aihe on siis täysin vapaa. Saat minulta apua kirjoittamiseen, jos se tuntuu liian hankalalle yksin, niin tehdään juttu yhdessä, mutta sisältö ja ajatukset tulevat sinulta. Voin myös auttaa postauksen kuvituksessa.

Tämän jutun tavoitteena on saada sinun/lukijani ääni kuuluviin ja blogiini elävyyttä. Tiedän, että lukijoissani, insta ja facebook kavereissani on monta kielellisesti taitavaa kirjoittajaa (joiden kirjoitukset saavat hymyn huulille) ja olisi kiva saada teiltä pidempiä kirjoituksia luettavaksi. Ota siis rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, niin keskustellaan lisää tai laita valmis juttu toiveinesi minulle, niin laitetaan tekstejä julkaisuun. Voit kirjoittaa omalla nimelläsi, nimimerkillä tai anonyymisti.Rohkeasti kirjoittamaan!   - Mari

Kommentit

Suositut tekstit