Sähkökelasta tuli pöytä

  
Kaupallinen yhteistyö K-Rauta Merituuli

Mitä voi tehdä vanhasta sähkökelasta? Terassipöydän. Idea pulpahti mieheltäni ja saman tien oli tartuttava toimeen, sillä oikeasti tämä idea oli minun, hän vain oli sen ominut itselleen talven aikana. Hahhaa.

Etsimme Tori.fi ja googletimme, mistä saisi ostaa vanhan sähkökelan. Sopivaa (halkaisija 60 cm) ei löytynyt lähiseudulta. Niinpä laitoimme puskaradion laulamaan ja ei aikaakaan, kun meidän ovikello soi ja ystävällinen lähistön huoltoaseman omistaja toi meille sähkökelan. Juuri oikean kokoisen ja kotiin kuljetettuna!!! Ystävällistä ja hyvää palvelua - kiitos kaikille osallisille.

Naputtelimme ensin naulat ja niitit syvemmälle puuhun. Kela kuivui terassin suojassa viikon ja sen jälkeen se sai mustan värin pintaansa. Ostimme kelan pohjaan myös neljä kumitassua, jotta se ei makaa suoraan terassilaudoilla. Varastossa oli mustaa Supi Saunavahaa, jolla sudin kelan kauttaaltaan. Reijät ja niittien kohdat sudin erityisen tarkasti. Halusin, että puu kuultaa hieman läpi pöydästä ja siitähän tuli juuri sellainen kuin olin ajatellut.

Yläterassi on ollut vähäisellä käytöllä, koska sillä ei ole ollut oikein mitään funktiota. Nyt siellä on kiva lukunurkka. K-Rauta Merituulen Como rottinkituoli ja mustaraidallinen sisalmatto sopivat kelapöydän kanssa hyvin yhteen.

Kesäterveisin Mari
 
 

 

Kommentit

Suositut tekstit