Flowerbomb

 
Pitkäaikainen paikallaan seisominen tai istuminen aiheuttaa alaraajojen väsymistä, turvotusta ja jopa puutumista. Istuessa reisien suuret verisuonet puristuvat, jolloin se vaikuttaa jalkojen veren- ja nestekiertoon häiritsevästi. Taukojen pitäminen työpäivän aikana on erityisen tärkeää jalkojen hyvinvoinnille. Laadukkailla tukisukilla voit lisätä huomattavasti mukavuuden tunnetta päivääsi. 

Tukisukista tulee heti mieleen perinteiset ruskeat ja paksut mummon polvisukat. Hei, se ei enää pidä paikkaansa! Nykyisin löytyy iloisen värisiä ja kuviollisia sukkia, joita on ilo käyttää vapaa-aikana sekä matkoilla. Tukisukkia on saatavilla monissa eri väreissä ja kuvioilla.


Tukisukat eli kompressiosukat on helpotus jokaiselle, joka joutuu seisomaan tai istumaan paljon. Color4care tukisukkien kompressio vaihtelee 16-18 mmHg välillä, mikä riittää hyvin terveelle ihmiselle. Korkeammasta kompressiosta tulee neuvotella lääkärin kanssa. Ko mpressiopaine on korkein jalkaosassa ja nilkoissa ja se kevenee säärestä ylöspäin. Hienoa on se, että voit käyttää niitä koko päivän, ilman että ne alkaisivat puristaa. Sukat on kehitetty parantamaan jalkojen ja säärien verenkiertoa ja ne ennaltaehkäisevät veritulppien ja suonikohjujen muodostumista.Color4care sukkien materiaali on pääasiassa puuvillaa (74%) ja ne voi pestä reilusti 60 asteessa, sukat kestävät siis jatkuvaa käyttöä kärsimättä toistuvista pesuista.

Pitkillä auto- tai lentomatkoilla tukisukat ovat ehdottomat. Lentokoneessa istuessa (ainakin minun) jalat turpoavat ja määränpäässä saa sovitella kenkiä turvonneisiin jalkoihin. Olen ratkaissut asian niin, että hyvissä ajoin ennen lentoa nostan kotona jalat kattoon, pidän niitä vähän aikaa ylhäällä ja vedän tukisukat jalkaan matkan ajaksi. Määräpään lentokentällä voin tarvittaessa heittää sukat laukkuun ja potkaista sandaalit virkeisiin jalkoihin.

Kompressiosukat ja -vaatteet ovat tulleet myös urheiluun, etenkin juoksijat ja kestävyyslajeja harjoittavat urheilijat ehkäisevät lihaskramppeja ja pohjevammoja niillä. Urheilussa lihaksiin kohdistuvat tärähdykset väsyttävät lihaksia ja kompressiosukkien avulla voit vähentää tärähdyksestä johtuvaa haittaa lihaksistossa. Pirteät polvisukat näyttävät kivoille värikkäiden urheiluvaatteiden kanssa ja juoksulenkki metsässä sujuu kevyesti.

Sain testiin kauniit Flowerbomb* pinkit tukisukat, joilla kelpaa lähteä niin lenkille kuin matkalle. Flowerbomb sukat olivat testissä pitkällä automatkalla ja usealla kävelylenkillä. Sukkien jalkaan laittaminen on hieman hankalampaa kuin tavallisten sukkien, mutta eron huomasi selkeästi lenkin jälkeen. Jalat olivat kevyemmän tuntuiset ja turvotusta ei ollut juuri lainkaan. Voin suositella sukkia kaikille, jotka haluavat pitää jaloistaan huolta ja etenkin pitkille matkoille tai jos joudut istumaan paikoillasi pitkään.

Monet raskaana olevat kärsivät jalkojen turpoamisesta, siihenkin löytyy apu tukisukista ja samalla ne ehkäisevät ikävien suonikohjujen syntyä jalkoihin. Color4Caren tukisukat ovat niin kauniita, että niistä löytyy varmasti jokaisen odottavan äidin tyyliin sopivat sukat.

Color4Caren tuotevalikoimassa on tukisukkien lisäksi monia hyödyllisiä kodintarvikkeita. Kynät ja hauskasti kuvioidut sakset ovat aina tarpeellisa sekä kotona että töissä. Sakset ovat yleensä aina kateissa, mutta nämä värikkäät sakset löytyvät varmasti helposti.
 
Hyvistä lenkkareista ja onnellisista jal oista voit lukea täältä (klik). Vielä tarjousvinkki: Color4Carelta saat nyt neljä paria tukisukkia kolmen hinnalla. 
* sukat saatu blogiin: Color4Care

Pidetään jalat kunnossa t. Mari


Kommentit

Suositut tekstit