Goodio raakasuklaat arvottu

 

Hyvää juhannuksen jälkeistä aikaa. Toivottavasti juhannuksesi oli ihana!

Goodio raakasuklaaarvonta suoritettiin kesäillassa onnetar Rikhardin avustuksella. Kiitän kaikkia arvontaan osallistujia ja kommentteja. Voit jättää kommenttiboksiin edelleenkin toiveita, millaisia herkkuja haluaisit Goodion kahvilaan. Toimitan kaikki kommentit perille kahvilaan. Goodio Café avaa ovensa jälleen maanantaina ja tarjolla on suklaan lisäksi raakakakkuja ja ihanaa kookosjäätelöä. Käy maistamassa terveellisiä herkkuja ja tutustumassa persoonalliseen kahvilaan Kanavarannassa. It´s all good.


Goodion kaakaopavut ovat luomulaatua Perusta, Ecuadorista ja Kongosta ja vain parhaat pavut pääsevät samettisiin suklaisiin. Suklaat tehdään pienessä helsinkiläisessä suklaatehtaassa käsityönä rakaudella sinulle. Laadun suhteen tehtaalla ollaan tinkimättömiä.

Tuote viimeistellään kauniilla kirjekuoripakkauksella ja Goodion tarralla.  Suklaalevy on niin kaunis, että sen voi antaa vaikka lahjaksi. Jos arpa ei tällä kertaa suosinut sinua, ei hätää, nämä herkulliset ja terveelliset raakasuklaat löydät monista kahviloista, erikoisliikkeistä, S-marketeista ja Emotioneista. Tilaaminen käy myös näppärästi nettikaupasta. Mikä hienoa, niin suklaata saat nyt myös 30g patukkana, joka on kiva pakata laukkuun kesäevääksi.


Tata-ta-tamm...Raakasuklaa-arvonnassa arpa suosi Idaa, Elise H. ja Nennaa.
 
Lämpimät onnittelut! t. Mari
 
<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18853331/?claim=uey5ws4paqg">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentit

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit