Rockin Energyn luonnonkristallikorut & arvonta

Rockin energy eettisten korujen suunnittelija Heidi on rohkea ja ennakkoluuloton designeri. Lue lisää Heidin suunnittelijataustasta ja rohkeudesta täältä. Rockin Energy luonnonkristalleissa on samaa voimaa ja henkisyyttä kuin niiden suunnittelijassa; ne ovat sydämellisiä, persoonallisia, lämpöä hehkuvia, erilaisia ja voimaannuttavia.


Heidin karisma ja hyvän elämän resepti on ihailtavaa ja kunnioitettavaa. Tapa millä hän asettaa itselleen tavoitteet ja omaan tekemiseen uskominen on ehkä meille "tavallisille" suomalaisille epätavanomaista. Heidi tuo omat ajatuksensa elämästä ja onnellisuudesta upeasti myös korujen kautta näkyväksi: ”Auta apua tarvitsevia ja toivo hyviä asioita muille. Iloitse pienistä asioista ja ole kiitollinen elämästä. Ovat unelmasi sitten jättimäisen suuria tai pikkuruisen pieniä, luota unelmiisi, ne löytävät aina sen oikean tien”, neuvoo Heidi.

Rockin Energyn käsintehdyt korut tehdään aidoista luonnonkristalleista, puolijalokivistä sekä pyhinä pidetyistä puu- ja siemenhedelmistä ja jokaisella korulla on oma sanomansa ja parantava vaikutuksensa. Korujen energia vahvistaa, voimaannuttaa, rauhoittaa, energisoi sekä suojelee kantajaansa monin eri tavoin.
Korujen ominaisuuksista voit lukea lisää Rockin Energyn sivuilta. Korujen kauniit, kuvaavat nimet hellivät korujen kantajaa hyvillä elämän energioilla: Itsevarmuus, Onnellisuus & Vahvuus, Follow your Hart, Positiivisuus & Rauha jne. Kauniita sanoja jo sinällään ja koruihin yhdistettyinä ne kuvastavat vahvaa sanomaa elämän oleellisimmista asioista sydämessäsi. Mielestäni tunne ja herkkyys näkyy näissä koruissa ja ne ovat tavanomaisista koruista poikkeavia ja hieman rockahtavia.
 

Energiavirtaukset kehossamme heijastavat oman hyvinvointimme tilaa ja Rockin Energyn koruilla pyritään muuttamaan energiavirtauksia positiivisempaan suuntaan, niin että huonot virtaukset lähtisivät kulkemaan parempaa reittiä ihmisen voimakeskuksessa eli chakroissa ja ne energiat, jotka ovat juuri sillä hetkellä vähissä, pyritään vahvistamaan.

Rockin Energy koruissa käytetään myös kauniita symboleja, jotka pohjautuvat yogan oppeihin: Om, maailman kaikkeuden symboli, edistää elämän energia, kiinalainen kolikko kuvaa onnellisuutta ja vaurautta ja Buddhan kuvan kantaminen vapauttaa meidät kaikista heikkouksista ja henkisistä esteistä.

Korusarjoja on sekä naisille että miehille ja se mikä on todella hienoa, niin jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyteen.

Usein koruihin liittyy salaperäistä taikaa, joko niiden uskotaan tuottavan onnea tai ne ovat merkkinä uskollisuudesta. Omat kaulakoruni viestivät vahvasti tunteita: onnellisuutta ja kiitollisuutta. Nämä tunteet nousevat pintaan aina kun laitan korun kaulaan ja jokaisella korullani on tietty merkitys elämäni varrella. Muistan jokaisesta korusta keneltä olen sen saanut ja missä tilanteessa. Sitä tunnetta vaalin rakkaudella. Onko sinun kohdallasi näin? Olisi mukava kuulla, mikä on sinun suhteesi omiin koruihisi.

ITSEVARMUUS -koru /Amatsoniitti, Afrikan Turkoosi -Jaspis, Pyriiti, Puuhelmet
Arvonta suoritettu.
 Kiitollisena elämän kauniista asioista!
Mari
*Kuvien korut ovat Heidin omia ja ne on saatu lainaan kuvauksia varten.
 

Kommentit

 1. Ihania koruja! :) Erityisen tärkeä koru minulle on mummoni perintöä oleva vanha Kalevala rintakoru. Koru on kuulemma 50-luvulta.
  Mukana arvonnassa :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kauniita. Olen vuosien varrella saanut mieheltäni paljonkin koruja lahjaksi ja monet niistä tärkeitä omalla tavallaan. Ehkä se seurusteluaikoina saatu pieni laatta on se tärkein.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat. Tärkein koru minulle on oma vihkisormus :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tärkeimmät korut ovat suomileijonq sormus ja kaulaketju, sekä äidiltä saatu timanttisormus.

  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Tärkein on hääpäivälahjaksi saamani papuketju.
  hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 6. Tärkein koru on äitienpäivänä lahjaksi saadut ihanat ja kauniit korvakorut��
  eeva_soininen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tärkein koru minulle on mieheltä vuosipäivänä saatu kaulakoru :)
  bebene@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Riikka Terävä26.5.2017 klo 21.02.00

  Lempikoru vaihtelee, mutta yksi kaulakoru on Pyhä ��
  Nämä korut on kauniita ja joka kerran pysäyttäviä ❤

  VastaaPoista
 9. Ihania, ihania koruja, joilla on tarinansa. Minun lempikoruni taitaa olla kihlasormukseni :D
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Sain juuri karhunhampaasta tehdyn macramekorun, josta tuli heti lemppareista. Jotenkin se vaan halusi tulla mun luo ja metchas heti :D

  VastaaPoista
 11. 33v sitten edesmenneen äitini korut ja erityisesti ihaba kultasormus sinisellä kivellä.Sormukseen kaiverrettu syntymä aikanani. 31v sitten edesmennyt isäni antoi sormuksen äidilleni kun minä synnyin. Niin ihana muisto molemmista ja ett minä tuossa ns.päähenkilönä.

  VastaaPoista
 12. Kihlasormus tärkein,tykkään koruista�� mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Ihanan kauniin omalaatuisia koruja! :) Vihkisormus on tärkein kaikista koruista <3
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 14. No ne parhaat korut ovat menneet rikki tai kadonneet vuosien varrella. Ei erityistä suosikkia tällä hetkellä.

  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 15. Vaihtelen paljon koruja, toki vihkisormus se tärkein! Varsinkin kesällä tulee käytettyä isoja ja värikkäitä riipuksia.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Luonnon materiaalit kiehtoo - Heidin korut ovat todella kauniita!!
  -Taina-
  taina.malinen9@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mieheltäni saama kaulakoru :)
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Äidiltä rippilahjaksi saatu kaulakoru :)
  sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit