Iltakävelyllä

Keväinen ilta houkutteli iltakävelylle merenrannalle. Kuinkas ollakaan kävelyllä oli myös muutama muukin ihminen ja nuo linnut - valkoposkihanhet. Kauniita lintujahan ne ovat, mutta säälittää nurmikot, jotka on kyllästetty pitkillä sikaripötköillä. Nurmelta ei löydy paikkaa, johon viltin voisi levittää ja on todella ikävää kävellä pötköjen päällä. Tämä harmittaa minua välillä. Miten teitä?


Iloiten saatoimme kuitenkin havaita kauniiksi uudistetun puiston ja sen laidalla kunnostetut vesiuomat. Kauniita kiviä, portaita ja istutuksia. Kevään muuttuessa kesäksi, näkymä on varmasti vielä paljon, paljon kauniimpi, kun istutetut kukat ja pensaat pääsevät oikeuksiinsa puistossa. Vesi on todella pysäyttävä elementti ja sen virtausta on rauhoittavaa katsella, niin ja kuunnellakin. Tänne tulen hetken päästä uudelleen kävelylle.


Olihan näitä lintujankin kiva seurata, kun ne levittelivät siipiään, rapsuttelivat itseään ja tallustelivat rannalla. Kun yksi lähti uimaan, niin toiset seurasivat. Kameran kanssa en saanut kovin lähelle mennä, varsinkin kun kyykistyin, niin linnut pelästyivät heti minua ja lähtivät veteen.


Sellainen iltakävely tällä kertaa.

Kesän lämpöä odotellen ! Mari

Kommentit

Suositut tekstit