Silmäniloa aamutoimiin

Mitkä asiat ilahduttavat kodissasi eniten? Mielestäni on tärkeää, että koti tuntuu ja näyttää rauhalliselle ja siihen liittyy erilaisia muistoja. Teen pöydille ja tasoille silmääni miellyttäviä asetelmia ja usein ne koostuvat matkamuistoista, kukista, oksista ja kivistä. Asetelmat vaihtavat paikkaa ja muotoaan tietyin väliajoin ja välillä ne laitetaan kaappiin jäähylle. Asetelmia ei kuitenkaan saa mielestäni olla liikaa, jotta ne eivät riko huoneen kokonaiskuvaa.

Tällä hetkellä silmääni miellyttää erityisesti kylppäriin kokoamani matkamuistoasetelma. Kaikki lähti siitä kun näin lähikaupassa kivannäköisen kasvin, olisiko aloevera sukuinen kasvi? Tietääkö joku tarkemmin, mielelläni kuulen lisäinfoa. Sijoitin sen heti kivien sekaan kylppärin pöydällä. Kasvi näyttää juuri sopivalle kylpäärissä ja kumma kyllä, kasvaakin siellä  lähes ilman vettä ja valoa. Pienestä ikkunasta pilkistää hieman varjonpuoleista valoa.


Kaapista löytyi vanha loppuunpalanut kynttilä. Raavin lopun kynttilän pois ja laitoin kasvin siihen. Kivet ovat kulkeutuneet mukanani Lefkakselta ja korallin pala Maunitiuksen hiekkarannalta sekä yrtti"tupsukka" (kuten tuota nuijaa kutsun) Thaimaan katumyymälästä.


Tyylikkäät saippuapullot tuovat kylppäriin vähän luksusta. Aina niissä ei ole ulkokuoressa mainittua tavaraa sisällä, mutta hyvän tuokuista käsisaippuan täytyy olla, eikä se saa kuivattaa käsiä.

Kuvassa näkyvä alalaatikosto on minulle myös suuri ilon aihe. Lokerolaatikoston sisään kätkeytyy kaikki aamun meikkaukseen ja kauneudenhoitoon liittyvät aineet ja välineet. Pensseleitä ja suteja ei tarvitse etsiä kiireessä, kun kaikki löytyy oikeilta paikoiltaan eikä kukaan tule sotkemaan järjestystä, paitsi minä itse ...joskus. Kahteen kerrokseen mahtuu aika paljon tuotteita.

Aamurutiinit toistuvat yleensä saman kaavan mukaan jokainen arkiaamu. Roboottimaisesti liikun paikasta toiseen pesulle, aamiaiselle, pukemaan, meikkaamaan ja sitten heipat ja menoksi. Miten sinun aamut lähtevät rullaamaan?

                                                     Mari

Kommentit

  1. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog website?
    The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this
    your broadcast provided bright clear concept

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Otan ilomielin vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ajatuksia.

Suositut tekstit