Reko - lähiruokarengas

Kävin eilen Reko -lähiruokarenkaan jakelupisteellä ja olin niin, niin innoissani. Tilasin haluamani tuotteet etukäteen Facebookin suljetussa ryhmässä. Kaikki toimi moitteettomasti ja kaikki haluamani tuotteet lähtivät kotiin maisteltaviksi.


Fiilis oli uskomaton. Lapsuuden ajat tulivat auttamattomasti mieleen, kun kauppiaat pysäköivät autonsa riviin ja takakontit avautuivat toinen toisensa jälkeen. Lapsuuden kotini lähettyvillä kävi viikottain kala-auto, munat ja maito haettiin suoraan navetasta. Myöskin kanojen sulkia kerättiin pääsiäisen koristeluun kanalasta. Eksyipä "Helppo-Heikki" joskus kylään ja hänellä oli pikkutavaraa kammasta-vihkoon.

Rekon tuotevalikoima oli runsas. Myytävänä oli lihaa, kalaa, vihanneksia, leivonnaisia, hunajaa, vihanneksia, karkkia ja kaikkea muutakin herkkua. Lähtiessä haistelin vielä vastaleivotun ciapattan tuoksua. Seuraavassa tilauksessa lähtee meille maisteltavaksi.

Nämä ovat sellaisia tapahtumia, joista ilahdun aivan valtavasti. Tunnelmaa ei haitannut yhtään se, että satoi räntää ja oli tosi kylmä pyöräillessäni jakopaikalle.  Olin ihan pilvissä koko illan. Ei enempää sen takia, että leppäsavustettu kirjolohi maistui taivaalliselle. Myyjä sanoi sen kestävän ainakin viikon tuoreena. Meillä suurin osa hupesi heti illalla näkäisiin suihin. Nami, nami. Se oli niin herkkua!

Haetko sinä tuotteita suoraan tuottajilta ja millaisia kokemuksia sinulle on? Olisi kiva kuulla sinun kokemuksia vastaanlaisista tapahtumista.


Terkuin Mari

Kommentit

Suositut tekstit