Blogin takana

Hei ja tervetuloa !

Ihanaa, että löysit blogini. Täältä löydät tavalliseen arkeen liittyviä asioita: sisustamista, puutarhan hoitoa, käsitöitä, terveellistä ja yksinkertaista ruuanlaittoa ja silloin tällöin voit lukea matkakertomuksia. Välillä mielessä pyörii syvällisiä asioita. Terveys ja oma hyvinvointi on minulle tärkeää. Kannan myös huolta ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen tuhlaamisesta.

Sisustussuunnittelua

Päätyöni ohessa teen sisustussuunnittelua ja stailausta.  Suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja löytää luovia uudenlaisia ratkaisuja suunnittelemaani tilaan, kodikkuutta unohtamatta. Kerrostuneisuus ja vanhojen huonekalujen kunnioittaminen kuuluvat oleellisena osana suunnitteluun. Tarvitsetko apua yhden huoneen ongelman ratkaisuun tai koko kodin kokonaisvaltaiseen uudistamiseen? Olen apunasi etsimässä kotiisi uutta ilmettä ja järkeviä valintoja.

Sisustussuunnittelu voi sisältää:

-  Vanhojen kalusteiden tilasuunnitelman

-  Kalustesuunnitelman, jossa hyödynnetään olemassa olevat kalusteet
-  Värisuunnitelman
-  Sisustaminen tekstiilituotteilla

Ensimmäisessä tapaamisessa teen alkukartoituksen asiakkaan toiveista ja tilan toivotusta tyylistä.

Minut löydät myös Instagramista ja Pinterestista.


Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa?

Teen mielelläni yhteistyötä KastehelmiB-lifestyleblogin aihepiiriin sopivien tahojen kanssa. Haluan tarjota lukijoilleni laadukkaan lukukokemuksen ja luotettavaa tietoa kirjoittamistani aiheista. Teen yhteistyöhön liittyvät esittelyt huolella ja sisällytän yhteistyöhön myös some-kanavat. Ota yhteyttä kastehelmib@gmail.com, niin keskustellaan lisää.

Mari  -