Blogin takana

Hei ja tervetuloa !

Ihanaa, että löysit blogini.

Nimeni on Mari ja käsittelen blogissani tavalliseen arkeen liittyviä asioita, mm. omakotitalon sisustamista edullisin ratkaisuin, puutarhan hoitoa amatöörimäisesti, käsitöitä, terveellistä ja yksinkertaista ruuanlaittoa ja silloin tällöin voit lukea matkakertomuksia. Välillä kirjoituksissa pohditaan, miten itse voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin tai otetaan kiinni pienistä hetkistä elämässä.

Tämä blogi on minulle erittäin tärkeä osa vapaa-aikaa, ei ainoastaan siksi, että voin toteuttaa kirjoittamisinnostustani, vaan voin myös blogin kautta jakaa tietoa lukijoilleni, vaihtaa kokemuksia ja toimia inspiraationlähteenä lukijoilleni. Toivon sinulta kommentteja teksteihin ja postausideoita, joista haluaisit lukea. Olen valmis etsimään asioista luotettavaa tietoa, joilla voin taustoittaa kirjoituksiani.

Olisi mukavaa tietää Sinusta myös jotain, joten ilahduta minua jättämällä kommentti tai ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla. Kirjoitan tätä blogia lämmöllä Sinulle!  
Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa?
Teen mielelläni yhteistyötä KastehelmiB-lifestyleblogin aihepiiriin sopivien tahojen kanssa. Haluan tarjota lukijoilleni laadukkaan lukukokemuksen ja luotettavaa tietoa kirjoittamistani aiheista. Teen yhteistyöhön liittyvät esittelyt huolella ja sisällytän yhteistyöhön myös some-kanavat. Ota yhteyttä kastehelmib@gmail.com, niin keskustellaan lisää.
Mari  -