Blogin takana

Hei ja tervetuloa !

Ihanaa, että löysit blogini. Nimeni on Mari ja käsittelen blogissani tavalliseen arkeen liittyviä asioita, mm. omakotitalon sisustamista edullisin ratkaisuin, puutarhan hoitoa amatöörimäisesti, käsitöitä, terveellistä ja yksinkertaista ruuanlaittoa ja silloin tällöin voit lukea matkakertomuksia. Välillä kirjoituksissa pohditaan, miten itse voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin tai otetaan kiinni pienistä hetkistä elämässä.

KastehelmiB-blogi julkaistiin kevättalvella 2017. Keskustelimme rakkaan ystäväni kanssa elämästä, tulevaisuuden toiveista ja unelmista. Blogin kirjoittaminen on ollut mielessäni useita vuosia. Ystäväni kannustuksesta rohkenin julkaiseman muutaman postauksen, jotka olin edellisinä viikkoina kirjoitellut. Olen hänelle ikuisesti kiitollinen kannustuksesta.

Blogin kirjoittaminen on muodostunut minulle erittäin tärkeäksi, ei ainoastaan siksi, että voin toteuttaa kirjoittamisinnostustani, vaan voin myös blogin kautta jakaa tietoa lukijoilleni, vaihtaa kokemuksia ja toimia inspiraationlähteenä lukijoilleni. Toivon sinulta kommentteja teksteihin ja postausideoita, joista haluaisit lukea. Olen valmis etsimään asioista luotettavaa tietoa, joilla voin taustoittaa kirjoituksiani.

Nyt tiedät minusta pääasiat ja olisi mukavaa tietää Sinusta myös jotain. Ilahduta minua jättämällä kommentti tai ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään tästä yhdessä harmoninen blogi. Kirjoitan tätä blogia lämmöllä Sinulle!  
 
Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa?
 
Teen mielelläni yhteistyötä KastehelmiB-lifestyleblogin aihepiiriin sopivien tahojen kanssa. Haluan tarjota lukijoilleni laadukkaan lukukokemuksen ja luotettavaa tietoa kirjoittamistani aiheista. Teen yhteistyöhön liittyvät esittelyt huolella ja sisällytän yhteistyöhön myös some-kanavat. Ota yhteyttä kastehelmib@gmail.com, niin keskustellaan lisää.
Mari  -