19.11.2017

Brunssilla sunnuntaiaamuna





Onko jo aamu, vai yö, kun on niin pimeää. Tänään on sunnuntai ja tiedossa on brunssi. Jee...Herään hitaasti, raahustan keittiöön ja laitan ensimmäisenä uunin päälle. Aika erikoinen aamun aloitus. Eilen illalla tein Sikke Sumarin NamiNamaste -keittokirjan ohjeella jääkaappiin Muhun sämpylätaikinan nousemaan. Muutama iltasämpylä toki paistettiin ja samalla lämmöllä tein purkillisen granolaa tuliaisiksi kotiin, johon olimme meneossa brunssille.



Tärkeintä tällaisissa aamuissa on tunnelma, rakkaat ihmiset ja ihana hyggeily. Tuoretta leipää, kasviksia ja hedelmiä ja tietenkin hyvää kahvia. Tänä aamuna kahvi maistui erityisen hyvälle tuoreista pavuista jauhettuna. Juon päivässä kupillisen kahvia ja siksi haluan, että kahvi on tuoretta ja hyvän makuista. Aamuun kuului puheensorinaa, naurua, muisteluja ja tulevaisuuden haaveita. Mitä muuta sunnuntai aamulta voi pyytää. 






Sunnuntai terkuin
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti